Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zrobic test

Chce zrobic test z pierwszego moczu - pomozcie

Polecane posty

Gość chce zrobic test

Chcialabym zrobic test ciazowy, aby byl bardziej wiarygodny chce sie testowac z pierwszego porannego moczu. I tu pojawia sie moj problemik;)Otoz pierwszy poranny mocz - to ktora godzina? Czy to ten mocz zaraz po obudzeniu rano? Wstaje czesto w nocy do kibla zeby sie wysikac, praktycznie co noc sie budze ok. 4 - 5 godziny, moze juz wtedy zrobic? DSodam, ze ostatni raz sikam wieczorem o 22 i zaraz ide spac. Wiec czy ta 4. godz w nocy to juz pierwszy mocz??:)

W nocy wstajesz? Możesz zrobić z tego moczu nocnego, bo w nim będzie największe stężenie hcg, ale nie pij wieczorem za dużo.

Gość chce zrobic test
Tzn. nie pic za duzo, a ja mam zawsze pod reka butelke wody i lubie sobie popic przed zasnieciem;) Powinnam juz po pojsciu do lozka nic nie pic i wtedy moge sie przetestowac w nocy?

Gość chce zrobic test
A co, jesli obudze sie zalozmy o 3 czy nawet drugiej, to nie za wczesnie?

Gość salutkka
tak ta 4 to już pierwszy chdzi o to żebyś kilka godzin była bez np jak śpisz w nocy

Ja robiłam z nocnego moczu tak około 3 rano jak wstałam siusiu. Wyszedł pozytywnie. Generalnie chyba chodzi o pierwszy mocz po przebudzeniu :)

Gość jesli jestes
po terminie miesiaczki to nawet jak zrobisz z drugiego mocz to wyjdzie prawidlowo

Gość chce zrobic test
Dzieki za odpowiedzi:) Ale gdybym przypadkiem obudzila sie juz o 2 to bedzie chyba troszke za wczesnie, zaledwie 4 godziny po zasnieciu...?

Gość chce zrobic test
Wlasnie jestem przed terminem, miesiaczka dopiero wypada mi za 3 dni, wiec chialabym sie jutro przetestowac:) Bo wszystko wskazuje na to, ze sie udalo:)