Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadijjaa

Niech mi ktoś wytłumaczy chodzi o podkłady i puder można mieszac, czemu... itp?

Polecane posty

Gość nadijjaa

Mam 26 lat i problematyczna mieszaną cerę /pogarsza sie przed miesiączką/ i duużo przebarwień po wyciskaniu :( od kilku lat używam podkładu MF lasting performance jednak patrząc na siebie na zdjęciach doszłam do wniosku, że chciałabym jakoś ożywic cerę - i tu mam pytanie czy mogę mieszać podkłady np. do mojego MF dodać jakiegoś rozświetlającego?? czy to da efekt tzn skóra będzie matowa ale rozświetlona? A moze lepiej puder - jaki?? Raz kupiłam taki w kamieniu i jak sie zobaczylam po godzinie to myślałam, ze zemdleję - jaby mi sie zwarzyło na twarzy!! bleeeeeee nie chce takiego efektu!!

Gość nadijjaa
poczekam ;) może jednak ktos odpisze

Kup podkład do cery mieszanej rozświetlający, prawie wszystkie firmy mają, albo sam rozświetlacz do tego co już używasz.

polecam max factor miracle touch jest to cos miedzy musem a plynem, takii krem, naklada sie gabeczka i naturalnie sie rozswietla, daje naturalny efekt i ladnie kryje przebarwienia:)

Gość nadijjaa
Chodzi o to, żeby też własnie krył i nie był tłusty a nie wiem jakie są rozświetlacze w płynie. Ostatnio spróbowałam zachwalanego loreal'a ideal balance - kryje nawet fajnie ale jest taki własnie pudrowy i tworzy niesamowitą maskę, szybko schodzi i jest bardzo widoczny. Oglądałam na allegro i chyba wybiorę albo rozświetlacz w puudrze/pyłku albo kulki rozświetlające bo można nimi zastąpić róż. Co byście poleciły ja nigdy nie za bardzo nie malowałam i nie znam sie na tych kosmetykach.

Gość nadijjaa
kulki BRĄZUJĄCE nie rozświetlające ale podobno też rozświetlają..