Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda996

Co sądzicie o tych nogach? szczerze

Polecane posty

Gość magda996

Jestem ciekawa bo nigdy nie chodzę i nie lubie źle sie czuje po prostu w krótkich spódniczkach czy sukienkach... :/ bo mam grube łydki... :/i wydaje mi sie ze wygladają one okropnie... wstydze się ich:/ Próbowałam juz tylu sposobów zeby je odchudzic i nic to nie dawało:| A wy co o nich sądzicie? Podaje linki http://img48.imageshack.us/my.php?image=masdfghjkjktz2.jpg http://img205.imageshack.us/my.php?image=hefhwefcweshuaolp8.jpg

w jednej i drugiej sukience ładnie wygladasz ,a nogi masz normalne,zreszta figure tez ok

yyyy ... chyba złe zdjęcia dałaś bo nie widzę tu żadnych grubych łydek :) na przyszłość to kupuj buty bez paska wokół kostki

Gość lolek brat bolka
wygladasz na prawde spoko! ksztaltne nogi, na pewno nie grube! ;) calosc daje rade... pozdro

tu widac tylko kawalek nogi za malo zeby oceniac...... wyprostuj sie! i nie zkladaj butow z zapieciem dookola kostki.... grubych nog nie masz..ale didealni szczuplych i dlugich tez nie

Gość wedwqcsa
łydki masz normalne - za to dupsko duże :-O

Gość Jessy28
nogi szczupłe, tylko krzywe, i widac że nie umiesz chodzic w obcasach

Gość Macfan
Masz bardzo ładne, szczupłe nogi, więc się nie martw. Twoja figura też jest super.

Gość karolaaaaaaaaaa x
a ja mam za szczupłe i tez nie chodzę w spódnicach i sukienkach po sie ich wstydze , chetnie bym sie z Twoimi zamienila :)

Gość karolaaaaaaaaaa x
bylabym szczesliwa jakbym takie miala :)

Gość hohoohp
masz wiejskie sukienki a nie grube lydki

Gość magda996
dzięki za wszystkie wypowiedzi :) ehh i tak się boje... za 2 tygodnie mam studniówkę i jadę dzisiaj kupić sukienkę i nie mogę się zdecydować czy kupić krótszą czy długą... Bo za każdym razem gdy gdzieś idę i ubiorę jakaś sukienkę, coś takiego jak na zdjęciach to wydaje mi się ze wszyscy mi się patrzą na nie i sobie myślą "ale ona ma okropne nogi" :/ Taką schizmę mam :/ A i będę pamiętać na przyszłość "buty bez pasków" :]

Gość karolaaaaaaaaaa x
magda ja bym CI radzila na studniowke kupic dluga sukienke :) jakos wg mnie są bardziej eleganckie! :)

Gość magda996
karolaaaaaaaaaa x masz racje, tez mi się tak wydaje w końcu to studniówka:) i może będę się pewniej czuła jednak w tej długiej :) jakoś nie mogę się do krótkich sukienek przekonać:/ łydki - moja zmora

mozesz spokojnie kupic sukienke do kolana....jezlei dluga sukienka do musisz miec wzrost odpowiedni...a masz juz upatrzony kolor i fason czy jedziesz kupowac w ciemno?

Gość magda996
Mam 167cm wzrostu. W sumie to chyba jade w ciemno pooglądam i zobacze.. wogóle jak bedą na mnie leżały :)

moim zdaniem sukienka/spódnica lekko za kolanko i będzie git. okolice kolan ( w górę ) niezbyt ciekawe, więc zakrywaj :)

Gość wrzuć zdjecie żeby całe
nogi było widać, z udami bo tak to trudno powiedzieć

Gość iduhfidjf
łydki masz ok, tylko chyba wykrzywiasz stopy. Prtzyjrzyj się buto, czy nie schodzą na boki.

albo masz krzywe nogi, albo nie potrafisz sie prosto utrzymać na obcasach nogi masz fajne, przesadzasz, albo nas tu kokietujesz naucz się chodzić na obcasach, albo kup sobie lepiej wyprofilowane buty