Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

CIĄŻA CZY NIE?

Polecane posty

Gość

CZY BIAŁA WYDZIELINA NA 10 DNI PRZED OKRESEM TO OBJAW CIĄŻY CZY NIEPŁODNY ŚLUŻ? PROSZE O ODPOWIEDZ BO JUŻ SAMA NIE WIEM CO MYŚLEĆ

Gość AVRILKA
pytałam poważnie

Gość elzii
mam ten sam problem, wiec nie wiem,a umieram ze zmartwienia

Gość hmmm niech pomysle...
najprosciej udac sie do gina lub zrobic test. mi ponad 2 tyg. temu zjechala gumka i tez mam obawy, ale nie bede schizowac, mam nadzieje ze wszystko ok. tez teraz mam bialy sluz, a z tego co wiem oznacza wlasnie nieplodne dni, czyli jak jest sluz to raczej ciazy nie powinno byc....

Gość awe1
To raczej niepłodny śłuz , który przed samym okresem znika .

Gość AVRILKA
śluz mam biały ale ma majtkach są żółte plamy słyszałam że śluz niepłodny jest żółtawy a na test chyba za wcześnie bo do okresu mam jeszcze tydzień ale sie boje...

Taki śluz to tylko przy ciąży!!! I to bliźniaczej!!! Gratulacje - zacznij zbierać już na wózek :P

Gość AVRILKA
smarkula żartujesz sobie czy co? jeśli tak to daruj sobie takie komentarze

To Wy sobie darujcie takie topiki. Od kiedy biały śluz świadczy o ciąży, co? Test sobie kupcie, a nie pierdoły opowiadajcie.

Gość jjj18
Śluz płodny- przypomina białko jaja kurzego, przezroczysty, ciągliwy Śluz bezpłodny- mleczno biały, kłaczkowaty

Gość maluttka88
napewno nie jestes w ciazy!!!! ja tez tak panikowalam jeszcze 2 dni temu :P doszukiwalam sie ciazy zwlaszcza ze okres to mi sie 17 dni spoznial w cogu 2 tygodni 4 testy zrobilam i nic i tez mialam gesty,bialo-matowy,lepki sluz ktory robil sie zolty,na dzien przed @ zanikl a dokladnie to kilka godzin przed bo rano go nie mialam juz a z wieczorka dostalam @ NIE MA CO SIE MARTWIC NA ZAPAS I PANIKOWAC :)

Gość ann//
sluz taki czy inny nie jest objawem ciązy!!! To prawda ze niektóre kobiety maja w ciązy duzo białego sluzu ale niektóre wcale go nie mają. Biały sluz wystepuje po owulacji kiedy są dni niepłodne. Jezeli chodzi o ciąze to sluz nie jest zadnym wyznacznikiem