Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotelarka

czy po ukonczeniu

Polecane posty

Gość hotelarka

studiów o kierunku hotelarstwo moge sobie zrobic podyplomowe studia pedagogiczne i uczyc w szkole? dodam ze studia chcialabym robic zaocznie czy moge pozniej zostac nauczycielką???

Żeby zostać nauczycielem nie musisz mieć studiów pedagogicznych. Wystarczy zwykły kurs. No i oczywiście tytuł mgr przed nazwiskiem.

Gość hotelarka
dziękuje :) bo wlasnie mam licencjat zrobilam sobie rok przerwy i chicalam wrocic na studia. i teraz juz wiem co chce robic , chiclabym uczyc w szkole :)

Gość hotelarka
a myslicie ze praca jako nauczyciel hotelarstwa to dobry wybor zawodu?? myslicie ze jest zapotrzebowanie?

Gość bad woman in blue
wybrałaś najgorzej jak moglaś-hotelastwo, a teraz chcesz jeszcze sie dobić pedagogiką??????????

Gość hotelarka
:( oj dlaczego najgorzej czemu mnie dołujesz, z tego co slyszalam to uczniowie z technikow hotelarskich slabo wypadają na egzaminie bo nie ma wykwalifikowanych nauczycielow tego zawodu aby ich odpowiednio przygotowali do egzaminu a potem do zawodu

Gość bad woman in blue
ok, twoja sprawa

Głowa do góry, nauczycieli zawodu jest bardzo mało, więc zawsze będą poszukiwani :)

Gość chesz uczyć
a nawet nie wiesz jak wygląda dopełniacz liczby mnogiej słowa nauczyciel. wydaje mi się, że nie ma zapotrzebowania na nauczycieli hotelarstwa.

Gość hotelarka
z mojego kierunku to jakos nikt sie nie zdecydował aby w przyszlosci zostac nauczycielem. Ja tez na początku o tym nie myslalam ale teraz coraz częsciej o tym rozmyślam

chesz uczyć - a Ty się czepiasz, mimo że sam/a robisz literówki :P Dziewczyna chce być nauczycielem zawodu a nie polskiego. Nie wiem jak jest z hotelarstwem, ale w moim mieście w liceum ekonomicznym i technikum kolejowym cały czas szukają nauczycieli zawodu. Nie mamy szkoły hotelarskiej.