Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzusia 21

Jestem gruba a podobaja mi sie wylacznie atrakcyjni mezczyzni

Polecane posty

Gość brzusia 21

za ktorymi lata wiekszosc dziewczyn :-o Oczywiscie ci mnie nie zauwazaja :-o Co robic ? Nie moge zmusic sie do bycia z BYLE JAKIM FACETEM. Zawsze bylam szczupla i przyzwyczajona ze z byle kim to sie nie zadaje:-p A teraz jak na ironie olewaja mnie nawet ci ktorych ja wczesniej ignorowalam :-o Co robic ?

Gość Mam 39 lat i
Atrakcyjni też lubią kobiety przy kośći .To wynika z bardzo dobrej oceny swojej osoby .I tylko takich szukaj !!!

Gość ZoŁzA25
Zawsze bylam szczupla i przyzwyczajona ze z byle kim to sie nie zadaje a co sie stało ze przytyłas??

Gość fbfgmnhmhj.
tylko nie pokazuj ze masz jakies kompleksy. ja tez jestem przy kosci a jak sie odpicuje to wszyscy sie za mną ogladają

skoro zawsze byłaś szczupła, to jakim cudem nagle jesteś gruba? :) może zadbaj trochę o siebie i schudnij, a nie będziesz miała problemów ze swoją atrakcyjnością.

Gość svfvdf
mnie przystojni zawsze olewali choć jestem szczupła i mam określana jako ładna zatem swoim wyglądem na pewno nie ma sensu się kierować p.s. mało to grubych dziewczyn w bardzo udanych związkach z na oko interesującymi facetami?

Gość brzusia 21
Po pierwsze okazalo sie ze mam tendencje do tycia:o a po drugie wyszly mi problemy z tarczyca i od tego nie tylko tylam a wrecz puchnelam:-o A tak z drugiej strony lubie też dobrze zjeść :-p Dlaczego mam sobie odmawiac przyjemnosci ? :P

Gość feel nothing
też jestem grubawa i naszczesliwsz na swiecie z moim Aiołkiem, który mówi ze uwielbia mój brzusio :)

Gość wandulka
No to się zdecyduj - albo schudniesz, albo nie schudniesz i wtedy musisz uzbroic się w cierpliwosć. Na pewno spotkasz jakiegoś, który ci sie bedzie podobał, a ty jemu też, tylko pewnie nie tak szybko, jak by to było, gdybyś była szczupła. A dużą masz nadwagę ?

Gość kasiulek 1989
jesli facet skresli dziewczyne ze wzgledu na jej tusze to jest pustakiem i chamem oraz prostakiem :-o kobieta moze miec wiecej cialka to facet musi miec kaloryfer na brzuchu :-p

Gość brzusia 21
Mam 165 cm i waze 91 kg czyli troszke tego jest:-o Ale wierze ze sa przystojni zadbani faceci ktorzy nie patrza pod kontem wagi dziewczny bo to rzeczywiscie puste :-o

Gość wandulka
jasne a ona nie jest pustakiem, jak skreśla grubych?

Gość wandulka
cos mi sie wydaje, że smutna pusia powróciła

Gość brzusia 21
no ale to przeciez kobieta wybiera a nie facet nieprawdaz ? :P poza tym jesli facet jest tzw misiem ale nie otylyma umiesnionym to takze moze byc :-p inaczej wyglada zaokraglona dziewczyna a inaczej facet. to drugie nie jest zbyt ciekawe :-o o co chodzi z pusia ?

Gość Ju......
No i dobrze, będziesz miała atrakcyjnego.

Gość htyhh
ojej... ale ty już nie jesteś tylko "zaokrąglona" weź się za siebie zanim otłuszczą się twoje organy wewnętrzne i zaczną odmawiać posłuszeństwa, i siądą stawy twoja otyłość to już nie tylko kwestia estetyki, gustów, kryteriów wyboru partnera wg wyglądu czy nie, to kwestia zdrowia

Gość hahahahahaha
sa przystojni zadbani faceci ktorzy nie patrza pod kontem wagi pewnie bardziej pod kontem konta w banku ;-)

Gość iceman28
nie cierpie grubych bab

Gość Editorka
A ja jestem gruba i nawet brzydale mnie nie chcą :D. To dopiero porażka.

Gość same jesteście pustaki...
kolejna oklepana już prowokacja... a pusta to chyba jest autorka topiku.... ja jestem szczupła i mam dość duże powodzenie nawet u tych przystojnych... a spotkałam ostatnio kolesia który może wybitnie przystojny nie jest ale jest tak fajny i inteligentny że to jak wygląda nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia żegnam i życzę szczęścia w szukaniu przystojniaków...