Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urszulka444

jak ma wyglądać Pan Młody?

Polecane posty

Gość urszulka444

chcialabym zeby Mlodzi czyli my mieli jakis wspolny element w stroju. np ja chcialabym miec kwait we wlosach w tym samym koloze bukiet i moze jakis element w sukni a zeby moje kochanie mialo w tym kolozze np krawat czy koszule. tylko jaki to kolor zeby bylo ladnie i tak inaczej. od razu napisze ze rózowy odpada bo moj narzeczony sie na to nie zgodzi (nie nawidzi tego koloru)

Gość niedawno brałam ślub
U mnie było tak: - bukiet z bordowych róż, - bordowa różą we włosach - sukni aslubna biała z bordowym pasem Pan Młody: - kamizelka i fular bordowo czarne - butonierka - bordowa róża :)

Gość a jaki nawidzi
?:D

Gość purpleday
u nas będą się powtarzały motywy w kolorze fioletowym :)

Gość urszulka444
wlasnie czerwien bardzo mi sie podoba ale znowu myslalam o tym koloze na poprawiny. ja czerwona kiecka a maz czarna koszula czerwony krawat itp. znowu na pierwszy dzien mysle ze czerwony krawatn nie pasuje do bialej koszuli a czrnej koszuli na 1 dzien nie wypada chyba zakladac

Gość purpleday
mi się jeszcze bardzo podoba jasny zielony, albo zieleń oliwkowa. Sprawdz jakie kolory pasują do Twojej sukni i urody i na tej podstawie wybierzcie inne dodatki.

Gość urszulka444
a znacie jakies stronki z moda ślubna dla panow?

Gość tak sobie dumam
Pan Młody ma wyglądać na szczęśliwego:)

Gość evvvunia
do purpleday : z tym stwierdzeniem co pasuje do mojej urody bedzie ciezko bo ja nie mam zielonego pojecia!!!!! :(:(:(

Gość evvvunia
a mam dokladnie ten sam problem

Gość purpleday
najlepiej byłoby wybrać się do dobrej wizażystki, która dobrałaby kolory do Twojego typu urody :) Ja jestem plastykiem i dobieram kolory na wyczucie :)

Gość urszulka444
a co myslicie o dodatkach w kolorze pomaranczowym? albo zoltym? chyba malo spotykane

ja mialam suknie ecru no wiec Pan Mlody mial kamizelke i musznik w kolorze ecru.. bukiet mialam z pomaranczowych roz plus jeszcze jakies kwiatki ecru w nim byly szczerze nie znam sie na nich i mlody mial pomaranczowa roze w butonierce