Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia777

mam mętlik w glowie! doradzcie!

Polecane posty

Gość kinia777

wychodze za maz w wieku 21 lat moj narzeczony lat 25. nie wiem czy to narmalne ale zaraz po slubie chcialabym sie straac o dziecko. ale przeciez njestem jeszcze taka mloda. po co sie tak spieszyc. sama juz nie wiem. czuje ze bardzo chce dziecka, ze doroslam do tego ale nie wiem czy dobrze robie? jak myslicie?

Gość pytammmmmm
jak masz mętlik to nie decyduj się na dziecko

Gość fffewee
wahasz sie, masz jak piszesz "metlik w glowie"... a dziecka trzeba byc absolutnie, stuprocentowo pewnym! ty jak widac nie jestes...:O poczekaj, az przestaniesz miec takie watpliwosci jak teraz i dopiero zacznijcie sie starac.

Gość CIEKAWA Z BRZUSZKIEM-
Witaj, ja mam 23 lata (w kwietniu) rok tem wyszłam za mąż, a pół roku po ślubie zaczliśmy starania o dzidziusia(ja również bardzo chciałam mieć dziecko ale zawsze masz jakieś obawy,a bo to wiek jeszcze nie ten itd.) musicie sobie wszysto dobrze przemyśleć pozmawiać, jeśli obydwoje tego chcecie bardzo to po prostu się starajcie, albo inaczej nie przeszkadzajcie temu... dzieci których rodzicie się kochają i są oczekiwane są bardzo szczęśliwe, wnoszą dużo radości do domu a i rodzice bardzej się kochają... ja jestem na początku szóstego tmiesiąca i nie mogę się doczekać aż będę miała nasze maleństwo w ramionach a i z mężem też jest inaczj, tak jakoś lepiej... czasami mam pewne obawy ale jak pomyślę o tym maleństwu co mnie kopie w brzuszku to wiem że to dobra decyzja i nie żałuję:-) także życzę powodzenia i nie jesteś już tak bardzo młoda, teraz dziewczyny w w ieku 18stu lat starają się o dziecko, człowiek goni, pędzi gdziś sam nie wie gdzie... Jak ja miałam obawy czy chce teraz zajść w ciąże, to tłumaczyłąm mojemu mężowi że nie jestem na to gotowa, on odpowiadał mi że nigdy nie będę gotowa , zawsze będzie jakieś ale i wiesz co miał rację:-) pozdrawiam

Gość kinia777
dzieki bardzi mi pomoglas

Gość emmmmmm
ja bylam w twoim wieku jak zaczelam sie starac o pierwsze dziecko :) powodzenia

Gość CIEKAWA Z BRZUSZKIEM-
życzymy powodzenia i daj znać co zdecydujecie:-)