Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie...doświadczona

parę pytań odnośnie lodaD

Polecane posty

Gość Nie...doświadczona

1) jaki smak powinna mieć sperma? 2) czy bardzo gwałtownie opuszcza wcześniejsze miejsce pobytu?:D 3) ile na oko jej jest? 4) co z nią robić, jeśli nie połykać? jak i gdzie dyskretnie wypluć?

Gość odp na twoje pyt
1- mniamniusny 2 - 2machy 3 - ze 3 litry 4 - do słoika zakrecic i odstawic do lodówki

Gość Nie...doświadczona
:D:D czy ktoś mógłby odpisać na serio?:D

tak się składa, że na serio to tego nie da się odpowiedzieć :D

Gość ftgdhufy
1) jaki smak powinna mieć sperma? - zależy jaką dietę prowadzi twój facet 2) czy bardzo gwałtownie opuszcza wcześniejsze miejsce pobytu? - średnio, zależy od tego jak facet jest podniecony 3) ile na oko jej jest? - z 200 mi l 4) co z nią robić, jeśli nie połykać? jak i gdzie dyskretnie wypluć? - najlepiej robić to pod prysznicem i wtedy nie widac że wypluwasz :P

Gość widzisz Misia
1 powinien byc przyjemny a jaki bywa to różnie z tym 2 nie bój się oka Ci nie wybije siłą rozpędu ;) 3 nie tyle zebys się miała utopic 4 jak nie zakladasz takiej opcji to nie bierz wogole

Gość rege
spermy jest kilka ml, czyli tak z pół kieliszka że tak przyrównam. Nie musisz w ogóle jej próbować, powiedz facetowi żeby cię ostrzegł że zaraz dojdzie i zakończ reką

Gość Nie...doświadczona
ale ja chcę do końca...:P a gdzie wypluć pytałam z ciekawości, bo się zastanawiam, czy ta objętość zmieści się w ustach...:D a czy można nie poczuć, że to właśnie ten moment....?

Gość widzisz Misia
:D:D uwierz mi nie przeoczysz tego momentu

Gość widzisz Misia
ale po co się brac za cos czego sie nie konczy :P kolezanka jednak wyraza chęc 100% pracy nad lodzikiem wiec jej męzczyzna nie bedzie rozczarowany witaj Carte🖐️

Gość Nie...doświadczona
czyli to się zmieści w ustach, tak?:D

Gość widzisz Misia
czyli tak

Gość tluste mleko
dla mnie sperma nie ma jakiegos konkretnego smaku ani zapachu, ale moje kolezanki twierdza ze ma bardzo specyficzny smak i zapach, no wiec to zalezy od danego faceta. czasami pod cisnieniem wiekszym wytryskuje, a czasami mniejszym, zalezy ile jej jest, tez zalezy od tego jak czesto mezczyzna uprawia seks, lub jak czesto sie masturbuje, im czesciej tym mniej spermy, bo jest za malo czasu by sie jej duzo wyprodukowalo. Tak objetosciowo- jesli facet nie mial seksu dosc dlugo to cos okolo 50 ml moze troche wiecej, a jak robi to bardzo czesto no to kilka kropel. jak nie chcesz polykac, to albo 'wykoncz' go reka i niech skonczy u siebie lub u ciebie na brzuchu, a jesli juz masz to w buzi to idz do lazienki i wypluj.

Gość widzisz Misia
:p a to juz inna para kaloszy

Gość tak tak... hm
potraktuj to jak wódeczke i przełknij - bezbolesna akcja, a nie trzeba zaraz po kombinować z biegiem do łazienki :classic_cool:

Gość widzisz Misia
14:19 [zgłoś do usunięcia] tak tak... hm potraktuj to jak wódeczke i przełknij - bezbolesna akcja, a nie trzeba zaraz po kombinować z biegiem do łazienki :D:D:D:D a czym ma pozniej zagrysc tą wódeczkę albo popic? :D:D:D:D no nie mogę ale porównanie...

Gość Nie...doświadczona
no wlasnie tak planowalam:D tylko sie balam, ze np. sie zakrztusze w zwiazku z cisnieniem albo iloscią:P

Gość widzisz Misia
:D:D:D:D no coraz lepiej Carte bez takich pomysłów bo gosc moze stracic co najcenniejsze ;)

Gość tak tak... hm
samo życie :classic_cool: hehe

Gość ++++++
jak nie chcesz polykac to mozesz trzymac ja w ustach i jak facet skonczy to ty mozesz dalej go piescic ustami i tak powoli wypuszczac na jego penisa :)

Gość mmmmmmmmmffkdkkdkdkd
też na początku nie chciałam połykać i wypluwałam w chusteczkę i wiesz co to było niefajne, nieprzyjemne, nieestetyczne, aż któregoś dnia po prostu połknęłam i teraz nie wyobrażam sobie inaczej. U mojego mężczyzny sperma nie ma smaku wiec tak jest o niebo wygodniej a nie takie plucie ;]