Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia juleńki

PAMPERSY - POMOCY !

Polecane posty

Gość mamusia juleńki

WITAM Mamy pomozcie ! Dowiedzialam sie ze w Rossmanie sa pieluszki chyba Babydream oraz w biedronce DADA ( ponoc te lepsze zielone ) mam pytanie ile jest w paczce i po ile sa te pieluszki - chodzi mi o rozmiar 8- 18 i ten wiekszy czyli chyba od 12 kg. pozdrawiam Was sredecznie i za odowiedzi z gory dziekuje

Gość majka i już.
to zadna oszczednosc. Niby są tańsze ale trzeba częściej je zmieniać. Mojemu dziecku odparzały pupcie.

Gość e345t
A próbowałaś Huggies Premium, rzo. 8-14kg 72 szt. w paczce, za 46 zl? (tyle w Carrefourze kosztują). Fajne są, polecam.

Gość Anialisa
U mnie DADA się sprawdziły, żadnych odparzeń synek nie miał, ale pieluszki dość twarde. Bardzo fajne i w tej samej cenie są pieluszki z LIDLA, "Toujours", 50 sztuk za 29.90. Tych tańszych używamy w dzień, a na noc i na spacery tylko Huggies Premium.

Gość pytammmmmm
jak można kupować takie głowno ludzie produkty z biedronki to syf albo nie da się tego zjeść albo ja w przypadku np cukru trzeba 4 razy tyle słodzić żeby miało smak więc kupujesz tanio ale trzeba kupić więcej jak nie stać na pampersy to tetrowe i prać a nie dziecku dupe odpac bo tanio

Gość pytammmmmm
gówno tam miało być

Gość migota85
ja mojej nie mogłam żadnych nawet oryginalnych pampers ani haggis tylko z biedronki bo nie odparzały i tylko te mogłam zakładać więc nie mówcie że jest coś gówno bo nie każdemu dziecku można to samo zakładać!

Gość A JAKA JEST ROZNICA
BO Z TEGO CO WIEM SA 2 RODZAJE PIELUCH DADA - KTORE LEPSZE I DLACZEGO ?

moja mała w hugissach budziła się z mokrą pidżamką, bo przepuszczały wilgoć na zew. teraz mamy DADA i jest ok. zaznaczyć muszę że żadne pieluchy jednorazowe nie uczulały mojej córci.

fajne sa z tesco takie fioletowe. dada tez ujdą. w kauflandzie sa fajne wickies my teraz uzywamy slip & play i jak sie je czesto (baaardzo czesto) zmienia to są ok. w nocy musze malej zmienic pieluche bo inaczej przesika sie... :-/

Gość mloda mamusia..
dada sa 3 rodzaje uzywam ich od poczatku i mały nigdy nic niebyło ,huggisy go uczulały wysypywało go wiec odpadały,czasem uzywamy happy tez ok

Gość DADA SA TRZY RODZAJE
CZYLI JAKIE I CZYM SIE ROZNIĄ ?

a moja ostatnio dostała uczulenia na pampersa :O nawet nie moge jej założy go bo zaraz ba dupke w kropki :O za to na zmiane używam huggiesów i happy, a dzis kupiłam w tesco fioletowe na próbe... zobaczymy... Dada jeszcze nie kupowałam...

Gość madmuasel z kółkiem w nosie.
to po jaki gwint kupwac takie sleep and play skoro skoro trzeba zmieniac czesto i w sumie cenowo wychodzi jak normalne pampersy.

Gość to jak z tą DADĄ
kto odpowie?

Gość szczerze polecam
DADA sa jedne ,moze chodzilo ,ze sa 3 rozmiary :)

Gość andora
Z tego co wiem, to w Biedronce są DADA zwykłe i DADA Premium (lepsze, chłonniejsze, mają elastyczne boczne paski). JA kupuję czasem właśnie te DADA Premium i nie mogę na nie narzekać. A te głupie teksty, żeby dziecko trzymać w tetrze zamiast w tych pieluchach, to sobie droga koleżanko "pytammmmmm" wsadź głęboko w dupę. Każdy kupuje takie, na jakie go stać. I wyobraź sobie, że nigdy nie odparzyłam tańszymi pieluchami pupy dziecka:) Paniusia zapatrzona w produkty dużych koncernów - molochów. To właśnie oni potrafią wciskać byle co, bo mają do tego środki i cały sztab ludzi od marketingu;) A co do cukru, to może masz cukrzycę, że musisz 4 razy więcej słodzić cukrem z Biedronki? Ja cały czas słodzę tyle samo, bez względu, czy kupię cukier w Realu, Carrefourze, czy Biedronce. Spójrz na producentów produktów biedronkowych, pod inną nazwą handlową jest tam Lisner, Lubella, Mlekowita, Bakoma, Balsen i wiele innych. Ten sam produkt od tego samego producenta jest tańszy, bo nie ma drogiej, chwytliwej nazwy znanej z reklam tv.