Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xswedc

Czy ktoś uzywa tych pieluch? Opinie...

Polecane posty

Gość jifjqpwoklp
ja tam nie wiem co to za pieluchy ale ja byl nie kupiła i tych z biedronki też bym nie mogła dziecku założyć to syf jak kogoś nie stać niech kupi tetrowe i pierze a te z biedronek i innych to syf jak reszte produktów z tych sklepów nie dobre sztuczne kiepskiej jakosci np prosze pierze ale zamiast jednej miarki moja kuzynka sypie 2-3 bo inaczej nie odpierze to jaka to oszczędność kup lepiej orginalne pampersy

Gość ynhtyty
Cześć, Tak, używałam tych pieluch dla dziecka. Jeszcze w wakacje firma ta wysyłała kilka sztuk pieluszek gratis, próbowałyśmy i powiem Ci , ze byłam zadowolona. Mięsiste, dobry gatunek, lekkie, chłonne i miłe obrazki. Są naprawdę niezłe. Jednak bierz też pod uwagę fakt, że nie wszystko różnym ludziom, dzieciom odpowiada.

uzywalam ale sa grube, takie jak DADA z Biedronki, zdecydowanie polecam Fioletowe z Tesco, sa takie jak Pampersy.

Gość klk
wkurzają mnie opinie że tylko oryginalne pampersy są dobre

Gość klk
wcale nie prawda. Mojego syna uczulały, uzywałam tych z Rosmmanna - bardzo dobre, huggies, hppy -również rewelacyjne.

Gość a mnieee
opinie że biedronka i jej produkty są super nigdy tam nie kupuje pare razy jadłam produkty z tanis sklepów i dziękuje ja zakupy robie tylko w almie i wiem co jem i za co płace

napiszę tylko że w życiu już nie kupię Huggies super flex. Skusiłam się bo były nie polskiej produkcji to myślałam że lepsze będą a tu dupa. Tescowe są fajne ale w tej samej cenie (30zł/56szt) mam Pampers Sleep&Play (30zł/50szt) więc wolę Pampersy. Active baby kupuję jak jest promocja ale narazie nie ma. Kupiłam ostatnio w Auchan pieluszki Bambini za 21zł i pomimo że mają folię na wierzchu to są lepsze od Huggisów bo są miękkie i nie obcierają. Tych z linku nie próbowałam

Gość manna30
mój chrześniak używa pieluszek z biedronki i lidla. po pierwsze nic mu się po nich nie dzieje, więc po co przepłacać, skoro można zaoszczędzone pieniążki przeznaczyć np na wykształcenie dziecka. po drugie tanie nie znaczy gorsze. mój chrześniak po pampersach dostaje odparzeń i wysypki na pupie, więc jak widać, nie zawsze trzeba się ściskać by się pokazać przed innymi, że dzieciak ma najlepsze tylko szukać i dawać dziecku to co mu odpowiada

kurde no - mam fioletowe z tesco i IMHO - koło pampków to one nawet nie leżałyą chłonne, to fakt ale wycięcie to są na nóżki spaślaka chyba bo mimo, że moje dziecko chude nie jest (4,5 m-ca i 8200) to nóżki na tyle luzem latają, że pielucha w ogóle po bokach nad nóżkami nie przylega i tym samym przecieka przy każdym sikuja tescowych nie polecam

Gość kokomoreeno.
mann 30 . Wiesz po co przepłacac? zeby tej pieluchy co godzine nie zmieniac. Tak naprawde to koszt wychodzi na to samo, czy pieluchy z biedronki czy pampersy. Bo takie z biedronki trzeba częściej zmieniac, nie wyobrazam sobie na noc je zakładac dziecku. I jaka to oszczędność??? a sleep and play mają jakąś chamską cerate czy co to jest. Moim zdaniem pampersy te activ są najlepsze.

dobre było z tym ściskaniem sie i pokazywaniem:) przez myśl mi nie przeszło żeby szpanowac pieluchą:) moja nosi pampersy, nie dla szpanu ale moim zdaniem takie dla niej są najlepsze:) pozdrawiam.

dokładnie, moja tez nosi pampki, bo happy ani tesco ani dada się nie sprawdziły, jedna wielka porażkażeby tego było mało - polskie pampki uczuliły (jak nie aloes, to rumianek, też dają wybór) więc kupuję niemieckie i jest rewelato, że ktoś wybiera pampki nie znaczy, że to jakiś szpan ?! na głowę mam jej zakładać, żeby zaszpanować, czy jak? albo w samej pieluszce w zimę w gondoli wozić? :D Wtedy można byłoby mówić o szpanie ;D

Gość chrzestny1994
Droga manno. Co ty wiesz o chrześniakach. Zmajstruj se wychowaj to pogadamy. Twoje wykształcenie w wychowaniu dzieci (bycie chrzestną) rzuca mnie na kolana i prowadzi do ciężkich obrażeń kończyn. A te zaoszczędzone "pieniążki" to se chyba bym wydał na kredki z biedronki i to te świecowe. Pewnie teraz siedzisz na forum o kombajnach buraczanych i pouczasz jak czyścić wał korbowy bo twój szwagier został kiedyś potrącony przez takowy pojazd. To pa. Nie ma to jak odpowednia osoba do odpowiednich pouczeń. Całusy

Gość plum plum...
ooo zajefajne o kombajnie:)

Gość ja zawsze kupowalam
te oryginalne rożne rodzaje i mimo wszystko nie bylam zadawolona. Zawsze cos przecieklo np papmpers suchy a po bokach wszystko osikane. Kiedys meza wyslalam do sklepu po pieluchy i on kupil takie najzywklejsze bo nie wiedzial jakie wziąć wiec sciagnąl z pulki pierwsze lepsze, na poczatku bylam wsciekla ale pozniej jak juz zalozylam maluchowi to bylam w szoku ze nic nie przemoklo wszystko juz dobrze sie trzyma zero wysypki a 15 zl tansze od pampersow. Wcale nie znaczy ze tansze to gorsze.

ja kupuje slip& play i jak sie nie zmieni xczesto (bardzo czesto) to ten wklad w pieluszkach przemaga i granulki sie wysypują- puipa czerwona... u corki sie tak dzieje ona jest duza duzo pije duzo sika moze te pieluskzi nie sa juz dla niej ale nie chce mi sikac na nocnik :-/ z tesco sa fajne. chyba nie mam do niech zastrzezen procz tego ze do tesco mam daleko. z kauflanda sa fajne moze troche sztywniejsze niz te tescowe ale nie przemakają dada moja uczulaly synkowi nic po nich nie jest wiec uwazam ze są fajne hugisów nie kupuje bo wcale cena nie ejst powalajaca a jesli chodzi o jakos to te z tanich sklepow sa podobne bella happy strasznie grube są orginalne pampersy... raz trafilam na paczke gdzie wszystkie rzepy byly pourywane, moze sie zrazilam pozatym cena mnie powala...

mi z kolei przeciekaly te Happy, w zyciu ich nie zaloze mimo ze ona juz wieksza. Nie lubie a raz sie zrazam i wystarczy.

Gość lubie ale nie koniecznie.....
do ja zawsze kupowałam - - - jakiego ty masz męża ze on nie wie jakie jego dziecko pieluchy nosi, co on nigdy nie przewijał go??? i co to znaczy zwykłe pieluszki??? taki napis na paczce"zwykłe pieluszki"? ja już testowałam i tescowe i dada i z rossmana i uważam ze naprawde do pampersów czy huggisow sie nie umywają nawet. Są bardziej chłonne, lepiej przylegają. Skoro twojemu dziecku przeciekały to jak ty zakładałaś????

Gość paczka orzeszków..
mamani sama kiedyś pisałaś ze dada są fajne pod warunkiem że się je bardzo często zmienia i na noc się nie nadają to powiedz na czym ich fajnosć polega???

widzialam w szpitalu ze polozne je zakladaly wiec kupilam jak mala byla noworodkiem, i non stop z pielucha musoalam przebierac i śpiochy! byly niby najmniejsze od 2-5 kg ale spokojnie mozna je bylo zakladac jak mala byla juz wieksza. pieluchom Happy mowie NIE! tylko PAMPKI i tescowe FIOLETOWE

paczka orzeszków dla synka dada są ok nie przeciekaja a corcia od nich wiecznie taka odparzona ze potem nic nie pomaga wiec je dla synka tylko kupuje. moze to zalezy od wieku dziecka. dla mojego synka procz hugisów ktorych nielubie i belaa happy bo sa takie masywne to wszystkie sa super. jest maly, nieduzo sika. moze to to ma plyw?

Ja przesestowałam chyba wszystkie możliwe i najbardziej zadowolona byłam z oryginalnych pampersów, bella happy i rossmanowskich. Huggisom i pieluchom z Tesco mówię zdecydowane NIE

Testowałam różne pieluszki. Pampersy owszem były dobre ale są dla mnie za drogie. Od kilku miesięcy kupuję DADA i jestem zadowolona. Wcale nie trzeba ich częściej zmieniać, wilgoć zamienia się w żel (tak jak w alwaysach). Zakładam córeczce na noc i przewijam dopiero rano i wcale nie jest gorzej niż w pampersach. Wydaje mi się że to że są grubsze to tylko plus bo nie robią się od razu po siku takie napompowane. Nigdy nie miałm problemów z odparzeniami

Gość kijuy
no ale uzywałyscie tych z LINKA????? bo od tematu odbiegłyscie a ciekwa jestem:-)

A gdzie je można dostać? Tylko w internecie? Nigdy się z takimi nie spotkałam