Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assasa

Szkoda tak mlodych dziewczyn , dlaczego ludzie popelniaja samobojstwo ?

Polecane posty

Gość assasa

http://nasza-klasa.pl/school/50338/99 To jest ich klasa , te dwie pierwsze od gory w liscie obecnosci - byly mlode , ladbe , cale zycie przed nimi i postanowily je zakonczyc , jak czlowiek musi sie czuc zeby sie zabic ?

Gość miss oklahoma
skad o tym wiesz?

tak to juz w zyciu bywa... ludzie ktorzy chca popelnic samobojstwo wysyłaja mnostwo roznych znakow.. tyle ze praktycznie nikt sie tym nie interesuje.. mysla wtedy ze sa samotne.. ze nikogo nie interesuja.. ze nie dadza sobie same rady kazdy znak jest wazny chodzby najniejszy szczegol.. w zachowaniu.. na wszystko powinno sie zwracac uwage bo pozniej moze byc juz zapozno.. i dopiero wtedy gdy stanie sie tragedia ludzie zastanawiaja sie dlaczego.. gdyby obserwowali dokladniej ich zachowanie i analizowali je to by do tej tragedii nie doszlo

Gość niebieskookaaaaa
straszne... :(

Gość niebieskookaaaaa
to teraz sie wydarzylo przed kilkoma dniami... tragedia:(

Gość mała pi pi pi
straszne :( ...

Gość niebieskookaaaaa
trzeba miec wielka odwage zeby tak popelnic samobojstwo... :( w glowie mi sie to nie miesci :( taki mlode ladne dzieczyny co moglo nimi kierowac? :(

Gość nawet ich nie znalem
a ogladajac zdjecia i czytajac artykul czulem ogromny zal i smutek , bardzo przykre , nawet nie moge sobie wyobrazic co czuje ich rodzina ....

Gość ewqffwe
pewnie depresja , ktora kazdy ignorwał

Gość też czasami mam ochote to
zrobić,wiem,ze na mnie też przyjedzie ten czas... :(

Gość niebieskookaaaaa
co wy piszecie... :( na kazdego przyjdzie odpowiedni czas ale nie odbierajcie sobie zycia poprzez samobojstwo... :(

Gość ewqffwe
a jedna nazywała sie BóL I MIESZKAłA W BOJANOWIE?CZY TO NIE DZIWNE?

Gość Paraanojaaaa
Moze nie miały partnerów na 100 dniówe? Dla mnie to trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby odbierać sobie piękne, młode, zdrowe życie!! Tylu chorych pragnie zyć a nie jest im to dane. A dwie smarkule zabieraja sobie to , o czym inni marza. Paranoja

Gość ewqffwe
WSZYSCY WPISUJA NA ICH PROFILACH TE IDIOTYCZNE WIRTUALNE ZNICZE, A w miejscu gdzie zgineły sa tylko dwa prawdziwe znicze!kazdy madry zza kompa

Gość niebieskookaaaaa
dziwne to wszystko... moze byly pod wplywem narkotykow lub czegos innego... :(

Gość Paraanojaaaa
Mi jest szkoda tylko ich rodziców. Im narobiły największego bólu. Zwichrowane nastolatki. ide stad bo tylko sie wkurwiłam.

Gość elementara
Paranoja -masz racje :-( tyle ludzi chciałoby być młodym pięknym zdrowym przed maturą, to najpiękniejszy okres w życiu ludzie są chorzy, cierpią i chcą żyć co im odwaliło ? 😠

Gość jksdflksvn
swiat jest jednak maly... ta dziewczyna miala wczesniej problemy. widac, nie pomogli jej... moge zareczyc, ze powodem nie byla zadna glupota :(

Gość elementara
wiesz, jak ja byłam młoda to też miałam problemy, nie miałam sielanki ale sie nie zabiłam. Jakie problemy wdg ciebie ją usprawiedliwiają ? bo ja nie wiem, problemów z nauką podobno nie miały ? rodzice ? a któż ich nie ma ?

Gość jksdflksvn
nikt nie ma prawa oceniac innych swoja miara. sa ludzie silni i sa slabi, nie kazdy potrafi wytrwac. nie znaliscie jej, nie wiecie co siedzialo w jej glowie, moze byla chora... a teraz jest uwazana za niedojrzala malolate? bo nie miala partnera na studniowke? zastanowcie sie dwa razy, zanim cos napiszecie.

Gość nawet ich nie znalem
"nie sądź mnie jesli mnie nie znasz" - jeden moj znajomy ktory przesiedzial kilka lat w wiezieniu ma taki tatuaz , bardzo trafny

Gość dlaczego ktos usunal ich konto
na naszej klasie ????

Gość Rain.
Pierdolenie o szopenie.Nie próbujcie bo i tak nic nie zrozumienie i i tak nic nie wiecie na tym podobne tematy skoro tak piszecie :]

Gość paanterra ma rację
Ja też czuję się źle na tym świecie. Próbowałem już raz się zabić, ale niestety nie wyszło. Mimo że rodzice myślą, że jest już wszystko w porządku to w dalszym ciągu myślę, żeby się zabić. Muszę tylko jeszcze trochę odczekać i dobrze przemyśleć sposób, w jaki to zrobię.