Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsfhsfdhgfhgfjfd

OKULARY Z DZIURKAMI KTOS MA? DZIAŁA? JAK PATRZE PRZEZ DZIURKI TO LEPIEJ WIDZE

Polecane posty

Gość gdsfhsfdhgfhgfjfd

MAM szalik z takimi małymi dziurkami, i jak patrze przez te dziurki to naprawde lepiej widze! zastanawiam sie czy to moze poprawia wzrok?? czy moze mi to pogorszyc wzrok?

Gość gdsfhsfdhgfhgfjfd
Mam wade -6 !:/ masakra. A czy jakies cwiczenia są wstanie choc o 1diop. zmnijeszyc wade?

Gość OnaWie
Pewnie ze sa cwiczenia. Te okulary na pewno tez duzoby daly, tylko trzeba je czesto nosic, a one ladnie na nosie nie wygladaja, dlatego nie chodze w nich na dwor- bo wyglada sie jak osoba niewidzaca. Innym sposobem poprawienia wzroku sa cwiczenia zaproponowane przez Siergieja Litwinowa. On prowadzi kursy lepszego widzenia w Krakowie. Znajdz na necie sobie, na pewno bedzie cos o tym. On napisal dobre ksiazki z cwiczeniami, roznymi na oczy. I wlasnie na tych kursach pokazuje te cwiczenia. Jak nie chcesz na kurs jechac to mozesz sobie kupic ksiazke, tylko nie podam ci tytulu bo nie znam. Ja sobie skserowalam ta ksiazke ale nie cala i nie ma tam tytulu.

Gość fdsagdsagasfd
słuchajcie a ja sobie podziurawiłam kartke ze były takie dziurki i lepiej widze przez to. przeciez to prawie tak jak te okulary nie? Ale to chyba psuje wzrok ? Pytał ktos jakies specjalisty? moze patrzec przez taka kartke podziurawioną czy to mi zniszczy do konca wzrok?

Gość a jak ktos ma szkla
plusy to te okulary tez pomagaja?

Gość fdsagdsagasfd
tak o te chodzi. Ale czy ktos sie zna? Jak sobie podziurawie kartke to też lepiej widze. CZy to psuje wzrok jak bede patrzec przez kartkę podziurawioną? prosze niech ktos napisze.

Gość jfdhgjhgfd
hgfdjhgfd

Gość gfdshgfds
?!?!

Gość dystans6
Ostatnio lekarz sam mi je doradzil, nie ma negatywnych stron ich noszenia dla zdrowia, jedynie minusem jest aspekt estetyczny. Pozdrawiam