Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalkax

kocham kolege mojego eks!

Polecane posty

Sytuacja jest cholernie skomplikowana....zakochałam się po uszy w koledze mojego byłego z którym byłam parę lat....zawsze coś miedzy nami iskrzyło ale kiedy byłam w związku kończyło się to tylko na niewinnych i miłych rozmowach. Do teraz kiedy jestem wolna i On też ale....no właśnie spędziliśmy parę cudownych wieczorów- przytulając się , rozmawiając, całując....On twierdzi że jestem taka wspaniała ale....nie może tego zrobić mojemu byłem (są kolegami i często spotykają się na piwko)Dla mnie to dramat, cierpię okropnie i kiedy jego nie widzę tęsknię!!!Pomóżcie!a może On po prostu tratuje mnie jak koleżankę i nigdy mnie nie pokocha?

on Cię po prostu nie chce jesli chodzi o coś poważnego i tyle. Co z tego, ze jestes byłą jego kumpla??? Szczeniackie podejście. Była to była - on się może z nim na piwko spotykać, a Ty wcale nie musisz utrzymywać z byłym kontaktów. Fakt, powinien pogadac z Twoim ex i powiedziec co i jak, żeby nie było zaskoczenia, a tamten powinien przełknąć, bo w końcu nie jesteście już razem. I to tyle ze wspaniałej gry pod tytułem "srupuły" :) Facet, w którym się zakochałaś nie robi tego, bo nie chce

Jejku to co przeczytałam -boli ale pewnie jest w tym racja... Czyli uważasz że gdyby jemu zależało to powinien działać i nie patrzec na mojego byłego?a może nam potrzebny jest czas....?tak bardzo mi na nim zależy!!!!

przykro mi, ze boli, ale taka jest prawda :) jestem pewna, ze jeśli faceta kobieta naprawde kręci, chce się z nią spotykac, to nie kapituluje przez byłego faceta - no bez żartów :D , były przeciez nie ma już nic do Ciebie, ani Ty nic do niego. Faceci mają swój męski kod porozumiewawczy i sądze, że konkretna romowa przy dobrym piwie między nimi załatwiłaby sprawę. Po prostu nie pociągasz go na tyle, żeby chciał cokolwiek z siebie dać (bo być może musiałby sie wdac w jakąś tam dyskusję) i jedzie po najniższej linii oporu - miłe macanko, caluski, może jakiś seksik się trafi, ale to tyle :) wiesz, to, ze się rzytulaliście, calowaliście na pewno było miłe, ale to może był tylko element flirtu, który na tym etapie dla niego się kończy nie wiem czy potrzebujecie czasu - być może potrzebujecie po to, żebyś mogła go bardziej oczarować, a może nie jestes w stanie tegi zrobić nigdy, bo nie jestes akurat "tą" kobietą

Klaudko 27....Jesteś mądra kobietą- Twojej wypowiedzi na to wskazują....Jest jeszcze taka kwestia , że mój były ciągle mnie kocha i bardzo chce wrócić- mało tego rozmawia na ten temat właśnie z Nim-czyli mężczyzną którego pokochałam...i to nie jest tak że my nie mamy kontaktu (z byłym) przychodzi do mnie na kawke ale wie że z mojej strony nic nie bedzie. A ten którego kocham- spotykamy sie, rozmawiamy na gadu, dzwonimy ale.....no właśnie!!!A kwestia jak to nazwałas macanka- to chyba nie tak do końca- jako kobieta wiem i czuje to że On mnie szanuje- świetnie nam sie rozmawia i napewno coś nas łączy....może to ja powinnam w jakiś mądry sposób dać Jemu do zrozumienia co do niego czuje?

Albo dadzą sobie po ryju i będzie zgoda. Gorzej jeśli sprawa jest dla tego byłego zaskoczeniem, a najgorzej kiedy jeszcze nie jest byłym i nic sie na to nie zanosi. Tego niestety sam doświadczyłem i skończyło się śmiercią przez zakłamanie tej "kochającej" się ponoć parki.. (na marginesie rozdupcyło się im po półtora roku a ona stwierdziła, że miałem rację co do tego, że jeśli był wstanie zrobić takie k*rewstwo najlepszemu przyjacielowi to jej też odpierdoli numer)

Zadam jeszcze jedno pytanie- czy może być aż tak silna więz miedzu fcetami że uczucie do kobiety przegrywa?co ja mam zrobić!ja naprawde jego kocham!!!

Jak sprwić żeby On zaryzykował i sprobował być ze mna...odchodze od zmysłow!!!ewidentnie jest miedzy nami chemia ale co najwazniesze to ze potrafimy i uwielbiamy ze soba rozmawiac- co mam zrobic zeby On zrozumial ze mi naprawe zalezy i .....ze poprostu jego pokochałam!

Prosze wypowiedzcie sie na mój temat i skomentujscie go- co byście zrobili na moim miejscu?najlepiej gdyby wypowiedział sie mężczyzna który postawi sie na Jego miejscu:(