Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halibutka

Czy możliwe, że jestem w CIĄŻY?

Polecane posty

Gość Halibutka

Uprawiałam petting z moim kochanym mężczyzną w pierwszy dzien podwyższonej temperatury, jednak 2x wszedl niegleboko we mnie- to bylo przed wytryskiem.. Na drugi dzien wieczorem kochałam się z nim, ale doszedł długo po tym jak wyszedł ze mnie... Sam powiedział, ze jest pewien, ze nic mu tam nieuleciało ;) Ale mam takie pytanie czy komuś zdarzyła sie taka ciąża i czy myślicie ze ja tez tak mogę być? Wiem, z teorii, że po czymś takim się nie powinno nic zmienić, ale chcę się poradzić. Obecnie temp mierzoną rano mam ok 36,9 stopni.. i tak sobie myślę.. Jeśli kogos to interesuje to mam 20 lat.

Gość dori65
no pewnie ze mozliwe,juz niejedna zostala mamusia po takim ekscesie,gratuluje

Gość ann//
kobieto masz 20 lat i zero odpowiedzialnosci. To juz nie mogliscie uzyc gumek? Ciąza w tym przypadku jest bardzo mało prawdopodobna ale jakbyscie sie zabezpieczyli to bys sobie oszczedziła nerwów

Gość Halibutka
Ja wiem, ze to malo odpowiedzialne, ale taki incydent przydazyl mi sie pierwszy raz i to jeszcze po alko, wiem ze glupio zrobilam, ale bede miec nauczke jak cos.. Nie radze takiej metody antykoncepcji i przestrzegam przed głupotą ktora ja zrobilam, a przed ktora niektorzy moga sie uchronic.. Ale w sumie czlowiek najlepiej uczy sie na wlasnych bledach. Wydaje mi sie ze teraz moze akurat i sie fuksnie, ale nie bede ryzykowac juz wiecej i kusic losu..

Gość hyhyhyhy
tego najstarsi gorale nie wiedzą

Gość halibutka
przez osttanie dni rano mam temp 36,9, no i dalej czekam na okres ktory powinien przyjsc w tym miesiacu

Gość halibutka
nie spóźnia. powinnam dostac w ostatnich dniach tego miesiaca, jakos tak, ale zaczynam sie bac... Jak myslicie duze jest ryzyko?