Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghds hainka

jak go odzyskać???

Polecane posty

Gość hghds hainka

pewien chłopak bardzo długo sie o mnie starał...ale ja goodrzucałam na każdym kroku ,,,spotykaliśmy sie....ale jednak nie zgodzilam sie na zadne chodzenie..widac ze był za mna i chciał ze mna być ... na poważnie.....a teraz spotyka sie z inna do mnie pisze jakoś arogancko... najgorsze jest to ze dopiero teraz mi na nim zalezy ...pewnie juz go nie odzyskam....w koncu spotyka sie z inna aaaa mnie juz ma gdzies..co ja mam robić?? teraz cały czas o nim myśle...

Gość gość
Byliśmy ze soba ponad rok. Planowaliśmy wspólne życie mieliśmy wiele planów a on odzedł i zostawił mnie. Dwa tyg.przed odejściem dowiedział się że moge być w ciąży może dlatego. Zranił i odszedł w czasie kiedy najbarzdiej był m potrzeby. Czułam bol i rozgoryczenie bo nie tylko jego straciłam ale rowniez nasze dziecko. Wszystko mi się rozpadło, całe życie mi się rozlecialo i nie wiedzialam co dalej zrobić ze sobą i jak zapomnieć o nim:( weszlam na polecaną tu stronę http://urokmilosny24.pl i wzięłam najsilniejszy rytuał. Po 3 miesiacach wrócił: ) znowu jestem mega szczęsliwa.