Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my angel gabriel

ludzie z pracy

Polecane posty

Gość my angel gabriel

wykonuję typową prace biurową i mam dość. nie wiem, chyba nie jestem stworzona do plotek, obgadywania, dogryzania sobie na każdym kroku...to jest jakaś walka a nie praca. u mnie pracuja ludzie w wieku 23-35 lat, wiec niby powinnismy sie dogadac, fakt, że ludzie sa na roznych etapach zycia, jedni mają dzieci, inni są sami, rozne studia albo bez itd ale to wszystko jest chore...nie znam dnia, żeby ktos mi nie sprzedał jakiegos nowego newsa, każdy gada na każdego, ale potem chetnie bierze kubek i idzie z nim na kawę... ja tez nie jestem super mila, grzeczną dziewczynką, ale moje komentarze są raczej do sytuacji, tego, co ktos powiedzial,niektórzy maja podobnie, ale np sa tez wręcz chamskie odzywki albo przytykanie... moi znajomi prywatnie zawsze sobie zartuja, ale tak zlosliwie ale w porządku,nie zwracają uwagi, nie komentują chamsko, nie starają sie udowodnic ze ja to mam lepiej...i ja jestem do takich ludzi przyzwyczajona pracuje juz w tym dziale 3 lata i nadal mam wrazenie, że nie pasuję:(((( bo nie chce sluchac o dzieciach, lubie imprezowac,....ostatnio np moj wspolpracownik ciagle mi przypomina ze frank poszedl w góre ( a mam kredyt we frankach...) czy ktos ma podobne odczucia?

Gość my angel gabriel
nikt?