Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutaskowa

mam takie naiwne pytanie

Polecane posty

kiedy faceci osiągają taki stopień rozwoju emocjonalnego, że są chociaż mniej więcej na poziomie swojej rówieśniczki? W jakim wieku? Mam dosć czekania aż faceci zaczną emocjonalnie odpowiadac moim wymaganiom i nie chodzi mi tylko o chłopaków w moim wieu. Miło byłoby gdyby jakiś facet też się wypowiedział

Gość juz nie wierze w cuda
nigdy :( - brutalna prawda

Gość 8976ug45fghj6u7
osiagaja w fazie embrionalnej, potem roznica juz tylko sie powieksza :P

Boze wy to chyba na samych matołów trafiacie :O ja mam wiecej szczescia :D są nawet mądrzejsci od niejednej pustakowatej koleżanki :]

Gość dlugo poczekasz
chyba ze trafisz na tego wyjatkowego:)

Dlatego ja lubię starszych od siebie, tak o przynajmniej 5 lat. Wtedy nasz poziom rozwoju emocjonalnego się wyrównuje :) Obecnie jestem z facetem starszym o 6 lat (ja 24, on 30) i jest naprawdę super. Wcześniej byłam z młodszym od siebie o rok i była tragedia.

Gość mysliciel4
wiecie co przestancie..to ohydne co mowicie o nas...zobaczcie ze sa facetki ktore wiaza sie z 15-20 lat mlodszymi facetami i twierdza ze oni sa prawdziwymi mezczyznami...co wy na to?

evvika- to faktycznie wydaje się być najlepszym rozwiazaniem, znaleźć faceta starszego od siebie. Tylko ze ja akurat przebywam głownie w towarzystwie ludzi w moim wieku i nie mam zielonego pojęcia jak miałabym się zbarać do poderwania faceta starszego od siebie, bo wogóle nie utrzemuje z takimi kontaktów- po za tym- jestem chorobliwie nieśmiała :/

Gość to po kiego
mysliciel, 2ki zabyles???czy mam juz zwidy?:P

smutaskowa, ja swojego w internecie poznałam :) Na takim naszym miejskim forum dyskusyjnym.