Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ./././/.

moje cycki zdjecie

Polecane posty

Gość ./././/.

dalam taki temat zeby bylo wiecej odpowiedzi-przepraszam z gory jezeli ktos sie napalil :) a więc... zapytalam ostatnio chlopaka z ktorym krece czy nie mozemy byc tylko przyjaciolmi(bo wiem ze zwiazek z nim nie ma szans bo on ma duzo kolezanek a jak bym nie wytrzymala tego psychicznie bo jestem bardzo zazdrosna)to mi odpowiedizal ze nie, bo na sama mysl o mnie robi mu sie cieplo:( w sumie mi na mysl o nim tez bo jest bardzo atrakcyjnym facetem) nie chce zeby tak bylo, jak zmienic nasze relacje na kolega kolezanka, mozliwe to jeszcze w ogole ?:(

Gość ./././/.
chyba jakis zly pomysl z tym tematem bo nikt mi nie pomoze:(

Gość vtg
a gdzie to zdjecie

Gość vbcvbc
no własnie , wchodze z nadzieja zdjecia z cyckami , a tu nie ma zdjecia . Bez sensu

Gość szparek
To kręcisz z tym chłopakiem, czy jest Twoim chłopakiem? Jemu powiedz, że jesteś bardzo zazdrosna a nie nam i może zrozumie. A jak on tak bardzo chce być twoim chłopakiem postaw mu ultimatum, albo koleżanki, albo Ty.

Gość ala_krk
ty dziuro w podbrzuszu

Gość ./././/.
krece z nim.. ale jak mu powiem ze jestem zazdrosna to zobaczy ze mi zalezy i nie bedzie sie juz staral pewnie :(

Gość szparek
To nic mu nie mów, a sama zobaczysz co po jakimś czasie wybierze, Ciebie, czy koleżanki.