Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość automaniaczkachyba

AUTO-jakie polecacie??

Polecane posty

Gość automaniaczkachyba

Witam od pewnego czasu poszukuje samochodu ale kompletnie sie nie znam na markach moze ktos moglby mi polecic cos ciekawego:) nie wchodza w rachube samochody typu smart seicent itp musi to byc cos wiekszego:) chce przeznaczyc na to ok 19 tysiecy. Dziekuje:)

Gość dfsd
moze smart seicent?

Gość vbcvbc
rozumiem , ale jakie auto chcesz małe , duże , czy srednie ?

Gość automaniaczkachyba
chce czerwone :)

Gość vbcvbc
citroen C3 albo nissan micra

Gość automaniaczkachyba
Nie podobaja mis ie te auta:/ Wiem jestem strasznie wybredna. Chcialabym cos typu alfa romeo 147 mneijw iecej o takich gabarytach. Chcialam włąsnie takie sobei kupic ale slyszalam same negatywy o nim ze szybko sie psuje itp:(

Gość vbcvbc
masz racje . Kupuj co chcesz . kup alfe romeo jezeli taki ci sie podoba . Twoja sprawa.

Gość automaniaczkachyba
Podoba mi sie ale jesli ma mi sie czesto psuc to po co mi takie auto i dodatkowe wydatki wiec z jednej strony tez to nei ma wielkiego sensu

Gość automaniaczkachyba
No własnie dzieki madzik jestes kolejna osoba ktora mi to odradza:/

w alfie pada zawieszenie, kazda wieksza dziura - koszt naprawy: 700-1000 PLN. jak lubisz cos wikszego - to zobacz golfa lub audi to solidne i ładne auta. ja do czasu kiedy nie kupilam 156 tez uwielbialam afla romeo (moj ukochany Alfa Romeo Spider) ale rzeczywistość wyleczyla mnie z tej milości :)

Gość automaniaczkachyba
własnie myslalam nad audi A3 ale sa to samochody jeszcze stosunkowo dosc drogie i maja sporo przejechane:/

nie chcialam ci narzucac modelu ale równiez myslalam o A3 lub A2. moze warto troche poczekac i zaoszczedzić troche kasy... moj facet teraz kupil za granica teraz volvo s60 z przebigiem 120.000 km i chodzi bez zarzutu. wg mnie w solidniejszych modelach (audi, volvo czy mercedes) taki przebieg nie stanowi problemu... ale moze sie myle...

Gość vbcvbc
audi a3 odpada . :) Zwyczajnie za 19 tys nie kupisz nic dobrego tylko stary rupiec :) JAk chcesz koniecznie audi to uzbieraj jeszcze 10 tys :)

Gość vbcvbc
rzeczywiscie malo sie znasz na samochodach , bo za 19 tys chcesz kupic auto z wyzszej połki . Rozgladaj sie raczej za innymi , ale z lat 2002 -2003 samochodami :)

Gość automaniaczkachyba
Nie chce koniecznie audiczki chce samochod ktory mi troche posluzy anie taki z ktorym non stop bede musiala smigac do mechanika:] To bedzie moj pierwszy włąsny samochod wiec nie chce raczej wydawac na niego wiecej niz max 22 tysiace

Gość automaniaczkachyba
szczerze to wogole sie nie znam :) dlatego licze na wasza pomoc;)

Gość vtg
za te pieniadze moglabys kupic jakis francuski samochod,sa tansze niz niemieckie i japonskie

Gość automaniaczkachyba
francuskie tzn;]

Gość automaniaczkachyba
I jak sie sprawuje twoj rumaczek:)?? autko nie w moim guscie ale kazdy ma inny:)

bardzo dobrze. znamy sie od prawie dwoch lat i zero problemu (zmieniam tylko olej). wszedzie sie wcisnę i zaparkuje, malo pali - mam disla a mimo to jest zwinny. taki kobiecy maly samochodzik. musze uciekac. nie spiesz sie z kupnem, poogladaj i poszukaj na spokojnie zebyś pod wplywem emocji nie kupila jakiegos ładnego ale awaryjnego samochodziku, czyt. nasza miłość alfa romeo :) milego dnia.

Gość automaniaczkachyba
z renault jestem juz tez wyleczona na Amen moje kolezanki mialy i sklinaly na niego strasznie. Wiem ze nie powinnam kierowac sie wygladem ale coz nie da sie ukryc ze jest wazny