Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomekk333555

Co za dzifka z mojej byłej

Polecane posty

Gość mmoooli
zycie wielu kobiet wyglada wlasnie w taki sposob: kobieta spotyka mezczyzne - zakochuje sie, kocha do bolu, jest w stanie dac siebie a nawet wiecej i to robi. Ktoregos dnia cudowny mezczyzna zostawia wspaniala kobiete. W konsekwencji ona blaga o powrot, czesto bezskutecznie... Mija czas... Mezczyzna znajduje inna milosc, a Kobieta staje sie z dnia na dzien wieksza racjonalistka, przestaje bujac w oblokach... Widzi, ze nie warto az tak mocno kochac, bo dostaje za to tylko bol i cierpienie. Na koncu wiele (nie wszystkie) zmieniaja swoje podejscie do zycia. Na dobre? na zle? - zalezy... . Do czego zmierzam? Niestety Panowie sporo z Was niszczy nasze charaktery - szkoda, ze macie pretensje tylko do nas (obie strony winne). Autorze pomysl... zlamales jej serce, wycierpiala swoje, postanowila wiecej nie dac sie skrzywdzic. Nie badz subiektywny.

Gość Tomekk333555
Ale od dziś obiecuję poprawę! na 18 urodziny rodzice kupią mi traktor:):)

hmm01 Mądry z Ciebie człowiek. Chciałabym, żeby mój brat miał takie podejście, jak narazie poznaje same materialistki. Bardzo go kocham ale niestety mając 33lata trafia na same kobiety po przejściach.

Gość *Sami w pomarańczach
Hehehe jak by wybrała przystojniak biednego to byłaby pustą dziwką za darmo :O syndrom psa ogrodnika [ja Ciebie nie chce,ale nie pozwole bys była z innym]

ach Tomciu Tomciu ciekawe co by powiedziala ta Twoja kochana partnerka gdyby wiedziala jak się mocno interesujesz byłą conajmniej dziwne... i zazdrosc widac jak na dłoni, facet ma lepszapozycje niż ty się już porównujesz, blado wypadles sorry :P

Gość Tomekk333555
Jak myślicie; wrocilaby do mnie gdybym kupił sobie żel do włosów? 😭

Gość *Sami w pomarańczach
ale drogi żel na byle co nie poleci