Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomekk333555

Co za dzifka z mojej byłej

Polecane posty

Gość Tomekk333555

odszedłem od niej bo miała cieżki charakter.Poznałem inną kobiete .Błagała żebym wrócił.nawet było mi jej troche żal .I nieraz mamy kontakt .Zadzwoniłem z ciekawości bo widziałem ją na ulicy z jakimiś facetem..No i wczoraj zapytana wyskakuje z hasłem że już nie będzie czekała na wielką miłość..Bo to się tak samo skończy jak ze mną i skoro kiedując sie uczuciami tyle się wycierpiałą i do niczegi ją te uczucie nie doporowadziło...to teraz bedzie kierowała się rozsądkiem.Poznała faceta starszego 10 lat własciciela dwóch firm i poszła do niego do pracy.zapisał ją na kursy księgowości(które opłacił!!)mówi ze jest dobry inteligentny,mają wspólne tematy a wielka miłość może już nigdy nie przyiść...wiec zaczyna kalkulować tak jak inne laski a nie wyć w poduszkę....Nie pomyliłem sie co do niej..SPonosora sobie szmata znalazła

Gość zazdrosny jestes
bo wyglada na to, ze jej wyszlo lepiej niz tobie:)))

a Ty teraz zazdrościsz, że układa sobie życie i nie płacze za Tobą!!! No, gratuluję podejścia

Gość trele morele i pomarańcze
A spierdalaj z takim ocenianiem, jej sprawa, jej życie, już nic ci do tego.

Gość bo ona ma rację
jak jest dobry mają o czym gadać...to nie czekac na wielkie miłości bo to nie zawsze kończy sie dobrze..

Gość Tomekk333555
niczego jej nie zazdroszczę.Ja jestem w związku zkoibietą która kocham...Ale jestem zły na siebie że kiedys była dla mnie ważna taka materialistyczna i interesowna dzifka:O

Gość Tomekk333555
poprostu dotarło do mnie z kim miałem doczynienia..Gdyby kochała go..ale tak szmata kalkuluje sobie...a przy mnie grała taką moralną...świętoszkę:O

Gość Tomekk333555
to nie jest prowokacja:Otylko to sie nazywa życie..Każda z waszych lasek ma drugą twarz..która wychodzi dopiero wtakich sytuacjach

Gość zazdrosny jestes
bo myslales, ze bedzie plakac za toba i rwac sobie wlosy z glowy a ona tymczasem wyszla na zerwaniu lepiej niz ty i znalazla sobie faceta przez duze F zaradnego ktory pomogl sie jej ustawic. Brawa dla niej.

Gość Tomekk333555
..ale nic nie czuje do niego i będąc z nim wydzwaniala jeszcze do mnie:O

dyby Cię to nie obchodziło to nie rozwodził byś się nad tym tutaj. jesteś beznadziejny - żal Ci, że też potrafi ułożyć sobie życie i nie płacze za Tobą (takim cudem - hahaha))

Gość marna prowokacja xD
Skoro ona sobie życie ułożyła to jej zazdrościsz tak? Po co ją chuju psi kutasie zostawiałeś?? To jest jej życie! i ona nie jest dziwką dlatego że ma faceta który jest kimś w jej życiu nie to co ty palancie spłukany!! Daj jej spokuj szmato męska! to ty sobie sponsorkę znalazłeś obszczymurze:):)):)

Gość mirakle
widać żal za dupe ściska,

Gość Tomekk333555
na jedno moje skinienie wróciłaby do mnie gdybym chciał:Obo wciąż mnie kocha

Gość zazdrosny jestes
wmawiaj sobie koles, wmawiaj. A dziewczyna na wlasnych bledach sie nauczyla, ze z miekkimi jajami nie warto sie zdawac. I se poszukala prawdziwego faceta.

Gość Tomekk333555
ten jej facet jest naprawde ładny:( to mnie doprowadza do łez bo jeszcze ją kocham ale ona mnie nie chce:(

Gość Tomekk333555
Poza tym on ma swoj dom, dwa samochody a ja wciaz mieszkam z rodzicami ktorzy kupili mi starego uzywanego malucha.

Gość mirakle
w życiu trzeba umieć sie ustawić taka jest prawda

Gość FWFSAF
RZUCILEŚ JĄ I JESZCZE DO NIEJ DZWONISZ BY JA ROZLICZAĆ? PO CHOLERE CO ŻAŁUJESZ ŻE JA ZOSTAWIŁEŚ TAK?? NO I CHUJ CI W DUPE TWOJA MILOSC DO OBECNEJ KIEDYS TEZ MINIE I PRZYJDZIE POZA NA KALKULACJE Z TYM ŻE W WIEKSZOSCI PRZYPADKOW WYCHODZI IE NA MINUSIE!

Gość Tomekk333555
ale jak mój maluch odpala to wszyscy wychodzą na podwórko się patrzeć czy zapali:)

Prowadzę firmę budowlaną ale w życiu bym nie był z dziewczyną, do której mam wątpliwości co do jej uczuć. Zazwyczaj kłamię mówiąc, że pracuję na etat.