Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta1234

czy jest gdzies mezczyzna, ktory

Polecane posty

Gość kobieta1234
zawsze szczery - oczywiscie ze tak. Blue Bird - sadze , ze jest taki facet 1 na 1000 hahaha - zartuje. Wysnulam sobie, ze jezeli znajde tego wlasciwego to bede b.szczesliwa i postaram sie go uszczesliwic. Jezeli nie znajde , to trudno.... nastawie sie na inne priorytety, bardziej na siebie. :) moze zmienie sie troszeczke w swego rodzaju egoistke ;) i szukac na sile nie bede rzecz jasna.

Gość kobieta1234
ale ja tutaj nie szukam :) wiem jak jest na kafe.

autorko, kwestia szczęścia, przeznaczenia, może wyboru, a może zwykłych instynktów. podobno kobiety mające ojców alkoholików podświadomie wybieraja podobnych. różni są mężczyźni, nie można powiedzieć wszyscy dobrze albo wszyscy źli. Daj sobie może spokój z tym rozmyślaniem.. bo to do niczego nie prowadzi.

w zasadzie autorko, to w duzej mierze w swoim ostatnim poscie napisalas o co mi chodzi zarowno facet jak i kobieta maja na celu (w idealnym przypadku) stworzenie wzajemnie uzupelniajacego sie zwiazku w ktorym kroluja: - zaufanie - przyjazn - szacunek - milosc w takim zwiazku jest miejsce zarowno na sprawy wspolne (to najwazniejsze) ale i na sprawy indywidualne (ktore mozna okreslic jako pasje, kontakty, czas, samotnosc) wazne jest to, by zadne z PARTNEROW nie traktowalo drugiego jako wlasnosc, ale tez by potrafilo czasem ustapic nie dla swietego spokoju (nazywajac to poswieceniem czyli zatraceniem siebie) ale dla dobra ZWIAZKU to tyle, na szybko

"Wysnulam sobie, ze jezeli znajde tego wlasciwego to bede b.szczesliwa i postaram sie go uszczesliwic." :o weź sobie nie żartuj, powiedz że żartujesz, pliiiiiiiiiiiiiiiiiis:)

ale się porobiło, musze sie zgodzić ze szczerym :) chyba zostało mi sepuku;)

Gość kobieta1234
zawsze szczery - zgadzam sie w 100 % milo, ze sie troszke odsloniles. nie zartuje , chcialabym zeby ktos kogo kochac bede byl szczesliwy, to chyba normalne. Poki co dziekuje za rozmowe :) , musze uciekac . pozdrawiam

Gość kobieta1234
rozumiem... wstyd sie przyznac ;) ok milego dnia zycze.

"Wysnulam sobie, ze jezeli znajde tego wlasciwego to bede b.szczesliwa i postaram sie go uszczesliwic." jeśli filarem Twojego życia stanie się mężczyzna, a jedynym celem życia uszczęśliwanie tego mężczyny.. to współczuje. zniszczysz siebie i jego.