Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta1234

czy jest gdzies mezczyzna, ktory

Polecane posty

w tematach o zdradzie już jest po ptakach, a tu jest osoba, która ma wszystko przed sobą - lepiej z góry wskazać na błędy w myśleniu, bo to może kiedyś pomoże uniknąć błędów w postępowaniu ;)

a błędem, który może wyniknąć z takiego myślenia, to obwinianie siebie o zdradę partnera i wmawianie sobie, że "gdybym ja była dla niego lepsza, to on by nie zdradził". a to już jest brnięcie w bagno.

Gość kobieta1234
anyzowka - mam toche inne spojrzenie na to. Sluchałam w pracy opowiadan kolezanek (mezatki, mlode do tego) i jedna opowiada scene z poprzedniego wieczoru: Ona: moj maz sie wczoraj do mnie strasznie dobieral, ja bylam cholernie zmeczona , to mowie ze nieee bo mi sie nie chce. A on dalej swoje. Maz: Skarbie tak dawno nie bylo bla bla bla Ona: to w koncu mowie mu ok zrob co chcesz tylko szybko bo mi sie chce spac. I co? sama sie dziewczyna prosi..... ja nie mowie, zeby dzialac jak maszyna do seksu, i ze nalezy byc na kazde skinienie meza. trzeba czasami zrozumiec jego potrzeby.

Gość kobieta1234
zawsze szczery - zartowalam sobie troszke. to raczej nie byla "babska ciekawosc" ;)

w tematach o zdradzie już jest po ptakach, a tu jest osoba, która ma wszystko przed sobą - lepiej z góry wskazać na błędy w myśleniu, bo to może kiedyś pomoże uniknąć błędów w postępowaniu masz racje

Gość kobieta1234
rany nie musicie mnie edukowac ;) znam zycie :)

rany nie musicie mnie edukowac znam zycie aaaha - czyli wchodzac tutaj, chcialas zwyczajnie sie podzielic swoimi tymi no...jak im to bylo....aaa przemysleniami ;-)

Gość kobieta1234
nie musicie mnie edukowac (w senisie przekonywac do swoich racji) na temat zdrady co do tego mam jasne stanowisko. wchodzac tutaj chcialam tez wymienic sie pogladami...

Gość kobieta1234
a cos innego sugerujesz?

Gość kobieta1234
odnosze jedynie wrazenie, ze troche ze mnie szydzisz , ale ok ... moze to tylko wrazenie ;)

Gość kobieta1234
taak wiem dlaczego, bo to takie "babskie gadanie" :)

Gość kobieta1234
prawde bym chciala uslyszec i tak sie domyslam co odpowiesz

Autorko ;) odpowiadajac na glowny temat: Ja bym tak chcial i tez bym chcial dac taka milosc kobiecie. Napewno Jestes bardzo wartosciowa osoba bo wiekszosc kobiet szuka jakiegos walnietego twardziela i nie daje mu milosci. Zycze Ci wielkiej milosci i szczescia w zyciu, a z tak wspanialym podejsciem odnajdziesz je ;)

to jak latanie po okręgu. - a czego się domyślasz.? prawdy są 3 podobno.

Gość kobieta1234
Pitus;) - ciesze sie :) dziekuje i również zycze duuuzo szczescia. Pozdrawiam

Gość kobieta1234
deko domyslalam sie ze mnie na ziemie chcesz sprowadzic, bo przez pewien czas na tym topicu odnosilam juz wrazenie, ze to czego chce to jakas cholerna fikcja literacka.