Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaa

Miłość czy Rozsądek? On czy On?

Polecane posty

Mam 36 lat.... Płaczę w tej chwili, gdyż zupełnie nie wiem co robić.... 1-Kocham Go, jest miłością mojego zycia, czuję się z nim wspaniale.... zawsze będę Go kochała.... wiem o tym. Znamy się 6 lat, czekaliśmy na siebie, związek na odległość, On za oceanem, ja tu, nigdy nie będziemy razem... 2-Jest mi z Nim dobrze, troszczy się o mnie, o dzieci, jest dojrzały, przystojny, wiem że zycie z Nim, to poczucie bezpieczeństwa, stabilizacja..... to koniec samotnych świąt, wieczorów, walentynek na odległość.... Pogubiłam się, nigdy nie byłam w takiej sytuacji... taka rozsądna ja, babka z zasadami.... Muszę z kimś pogadać....

Gość asdsadsadsa
W czym niby pomóc ci ? Spoko, on wszystko co dobre posiada w sobie, jest cacy a ty masz dylemat ?! Hmm. To zapomnij o nim i będziesz sama. Nie będziesz miała żadnych problemików pisząc na kafe.

Gość do zawsze szczerego
czy dla ciebie szczerosc zawsze równa się złośliwość? 😴

Gość
Daj spokój jej szczery, zakochała się, zdarza się.

Daj spokój jej szczery, zakochała się, zdarza się. no jasne, w koncu serce nie sluga, tylko dlaczego zakochala sie w sobie, he? :-)

Gość cień...
zawsze szczery jak nie znasz dobrze danej sytacji czy człowieka nie oceniaj! A co do autorki sama się spokojnie zastanów, weź wszystkie za i przeciw... wybierz to co dla Ciebie najlepsze i powodzenia w wyborze....

Gość Ja wybralam
Rozsadek..zaluje jak niczego w zyciu!!! Gdybym mogla cofnac czas...

Gość powiem ci szczerze
że nie wiem co bym zrobiła i nie zazdroszcze ci tej sytuacji, nie mnie doradzac bo nie bylam i mam nadzieję, ze nie bede w takiej sytuacji.

zawsze szczery jak nie znasz dobrze danej sytacji czy człowieka nie oceniaj ja nie oceniam autorki - tylko slowa, ktore napisala umowmy sie : on czy on ?? znaczy moje rozumienie jest takie, ze jedzie na dwa fronty, to co mam napisac? "nie martw sie wiele osob tak ma" ? :-)

Gdybyś mogła cofnąć czas..... Czy w dzisiejszym świecie, tak strasznie popapranym, zmaterializowanym jest czas na miłość....

Dwa fronty to nie ja.... Muszę dokonać wyboru.......

a to pieprzenie o milosci, gdy jednoczesnie jest sie z kims innym, no wybaczcie, idzcie sobie na topik "zostawilam kochanka" i tam biadolcie o tym jak to serce nie sluga

Dwa fronty to nie ja.... Muszę dokonać wyboru....... to przepraszam bardzo, ale mam rozumiec ze to sprawy rozciagniete w czasie i nie nakladajace sie na siebie ani przez chwile? jesli tak, to z calego serca przepraszam,choc znajac zycie to szczerze w to watpie

Odległość nas pokonała..... 1,5 roku temu..... wtedy właśnie pojawił się Rozsądek....

Gość do zawsze szczerego
czy dla ciebie wszystko jest albo białe albo czarne?:o

lalala jak z taniej ksiazki rozsadek i serce - eeech kobiety :-) rozsadek - czytaj kasa serce- czytaj bzykanie i motyle wiem wiem, zbyt brutalnie - znikam :-)

Miłość jest zawsze cierpliwa i uprzejma. Nigdy zazdrosna. Miłość nigdy się nie chełpi i nie jest zarozumiała. Ani nie grzeczna, ani nie samolubna. Ona się nie obraża i nie jest pełna urazy. Miłość nie czerpie przyjemności z grzechów innych ludzi, ale rozkoszuje się prawdą. Jest zawsze gotowa na wybaczenie, zaufanie, nadzieję i na przetrwanie cokolwiek się stanie....

Gość lenkaaaa
musi dokonac wyboru- czyli albo białe albo czarne albo szarość - mieć meża i kochanka 🖐️

padlem ze smiechu :-) brawo autorko, post roku! zwlaszcza jak sie doda twoj wiek ups, mialem znikac, ale choroba nie potrafilem sie powstrzymac :-)

Gość
Oj szczery jak ty ironizujesz

Gość do zawsze szczerego
akurat z tymi kolorami to nie o to mi chodziło lenkaaa.

Gość lenkaaaa
'rozsadek - czytaj kasa serce- czytaj bzykanie i motyle' genialne :D

Gość do zawsze szczerego
a ty szczery pozerze nie zgrywaj takiego cwaniaczka.😴:p

Gość lenkaaaa
ale ja tak to widzę ;) kolorowo jest w bajce 🖐️

Uważaj, bo pomyślimy że każdemu z nich czegoś zazdrościsz....