Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeliiaii

qyn ma urodziny i sasiadka ma pretensje o to ze jest za glosno

Polecane posty

Gość eeeeeliiaii

teraz ma 4 kolegow troszke glosniej muzywke , bawia sie mowia glosno a sasiadka z dolu ma pretensje , bez przesady , mowi ze sa po operacjach z mezem ale co ja mam robic? Dziecko ma 12 lat

Gość eeeeeliiaii
syn oczywiscie

Gość eeeeeliiaii
ale bez przesady zeby przyjsc o 14 i miec takie choore pretensje przeciez to nie moja wina ze te bloki sa tak beznadziejnie zrobione po prostu taka zlosliwosc jest straszna niby jest po operacji a jak dzieci stoja na klatce bo czekaja na syna to ma do nich pretensje ze brudza i swiatlo pala a to ejst 5 min

Gość betaaaaB
Bez przesady, która to jest godzina żeby Cię uciszali. Masz prawo do głośne j muzyki, zwłaszcza o tej porze.Ignoruj skargi

Gość eeeeeliiaii
niby olejeale naprawde to jest nienormalne by taki babsztyl sie wtracal w koncu ja place zamieszkanie i nie bede w nim wiezniem

Gość mamućka
ja uprzedzałam sasiadów,nikt nie mial pretensji myśle,ze taka strategia jest dobra ;)

Gość betaaaaB
NIestety sąsiadów się nie wybiera...A szkoda

Gość eeeeeliiaii
ona jest w jakims sensie niezdrowa wiec niewiem moze isc do spoldzielni jak zrobie glosniej

Gość IAAAAAAAAAZZS
tacy sasiedzi sa niereformowalni tylko sie kisza w chacie i kazdy halas im przeszkadza powinni wille na wsi postawic

Gość za nbzajzjkaza
ta sasiadka to chyba glosnych sasiadow nie zna u mnie wieczorem zawsze jakies lubu dubu i dzieciaki wrzesza pod oknem chorzy ludzie zyja w blokach

Gość eeeeeliiaii
ona taka jest czepialska przed blokiem ogrodzila kawalek podworka nasadzila drzew i latem ma pretensje jak komus np pila spadnie niby tacy chorzy a od rana chodza po zakupy grubi sa z przejedzenia od 7 juz obiadki gotuja typu kapusniak itp

Gość innnnnnaaaa
niestety starsi ludzie w blokach sa okropni chdza plotkuja wszystko im przeszkadza zgredy jak diabli a jak tak od rana gotuje to pewnie macie doplaty za gaz

Nikt do animnalsow nie zglasza hodowli psa w bloku ale muzyke to uhuhuh :D a poszli w pizdu.

Gość ldksjfhvkdjfgsdfgsd
twój problem jest niczym w poruwnaniu do mojego. Ja mam tak pierdolnieta sasiadke, ze ona uwaza ze ja jestem sprawdca jej wszystkich chorob i w kolko policjie na mnie nasyla

Magia spoldzielni jest taka ze wiekszosc o czyms decyduje :P o skargach tez , a nikt nie podpisuje bo pozniej ma przejebane.

Gość mama synka 15 roku
Sama mam taką sasiadkę zaraz puka w sufit jak mały stuknie w kuchni ze dwa razy garnkiem o podłogę, co mam zrobić dziecko jest ciekawe... jeszcze do nas nie pszyszła ale jak przyjdzie to jej nawciskam. Nie przejmuj sie tym pokoleniem moherowym , mysla ze im wszystko wolno.Jaki oni przykład dają młodzieży.Niestety na szacunek trzeba sobie zasłuzyć...

Gość eeeeeliiaii
dokladnei na szacunek trzeba zasluzyc ale to jest takie zgorzkaniale malzenstwo ze szkoda gadac maja jednego syna ktory chyb aich da razy do roku odwiedza i wszystko jej nie pasi

Albo pusc z ranca lubudubu i idz na dluuuuuuuugie zakupy, niech sie skurwialy moher uczy.

Gość szwagier kolaska
pierrdolone malolaty kupcie sobie domy i tam rzadzcie a z sasiadami trzeba zyc w zgodzie w tez kiedys bedziecie starzy i zycze wam zeby gowniarze pluli wam w pysk!

Gość eeeeeliiaii
czytalam twoje przypadki najgorsze ze nie mozna nic zrobic bo co? W bloku to juz wogole jest tragedia nie wiem czemu moja sasiadka uwaza ze skoro mieszka na parterze to kllatka jest jej pojebane babsko

Gość dfhg
powiem ci ze miaszkałam w bloku 17 lat..56 mieszkan i nie miałąm takiego problemu jak z nimi..strasze..ja umieram psychicznie..

Gość eeeeeliiaii
co ty kolego gadasz ja nie ejstem malolatem mam dzieci i moj syn 12 lat ma urodziny to co kolegow nie moze ugoscic co maja siedziec jak dorosli i pic po cichu kawe? Teraz poszli sie przejsc a bez przesady ja stara nie ejstem i nie urzadzam imprez w domu ze strachu a przecie ludzie maj gosci i tez muzyke puszczaja