Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeliiaii

qyn ma urodziny i sasiadka ma pretensje o to ze jest za glosno

Polecane posty

szwagier kolaska spierdalaj do domku i tam sobie moheruj :D komus wolno hodowac a bloku bobo i pieski to mi wolno napierdalac mlotkiem od 6 rano, koniec i kropka.

Gość YSSSSSSS
ja mysle ze takie problemy to maja ludzie ktorzy sa skupieniu na sobie bo jesli ta sasiadka ciagle ci mowi ze ejst po operacji to widocznei mysli tylko o sobie i n=by jej wspolczuc jescze bedzie plotki rowsiewac ze ma wrednych sasiadow a w bloku sie nie placi tylko za mieszkanie ale tez i za balkon piwnice i klatke i niech spierdalaja

Gość szwagier kolaska
i to sie mylisz lohoho bo uciazliwych lokatorow sie eksmituje,ale skad Ty to mozesz wiedziec skoro jestes glupszy/a od mojego huuja a on ma dziure w glowie!.Mozna zrobic impreza,ale najpierw trzeba by bylo uprzedzic sasiadow i dogadac sie z nimi,bo mieszkamy razem i trzeba to uszanowac!

Gość mama synka 15 roku
Polecam ramsztajna, pósć na full i wyjdz z domu , jakby cos to samo sie włączyło bo miałaś nastawione budzenie przecież to nie twoja wina.Może to polubi... Pozdrawiam sprawdzone

Gość YSSSSSSS
popierdolilo cie szwagier? Kobieta nie robila imprezki i to jest ialy dzien a ten moher piepszniety jest

Moze mam sciszyc bo ktos ma kaprys bachorka w bloku hodowac hehehehe i co kurwa jeszcze :D

Gość eeeeeliiaii
ja nie robie imprez i mam prawo do swobodnego zachowania bez przesady a cisza nocna jest od 22 i nikt mnie nie eksmituje nie jestem debilka by nie wiedziec jakie sa moje prawa chce tylko wiedziec co robic w tej sytuacji

Chyba ze ktos kulturalnie porozmawia, ale jak z ryjem skacze to tylko glosniej i na zakupy isc .

Gość szwagier kolaska
łohoho jak milo ze Ty zostales/as juz duzym dzieckiem i nigdy nie byles/as bahorem.

Gość mama synka 15 roku
nie daj się naciska , niestety to straszne ze w naszym kraju wszystko musi być tak jak chca mohery. Ja tego nie rozumię mohery mieszkaja sobie w mieszkankach z przydziału pewnie wykupili je za złotówke a młodzy człowiek musi charować na 30 kredyt i odkładać na kosmiczne opłaty notarialne, a oni się madruja i odpalają prlowskie odkurzacze , bo oczywiście nie kupią sobie nowego bo pół ręty oddali ksiedzu...żeby odpuścił im grzechy...ile jeszcze tak bedzie, młodzi nie dajcie sie

Gość ldksjfhvkdjfgsdfgsd
Dokładnie, to ona nie umie żyć z innymi. Niech się wyprowadzi na bezludną wyspę.

szwagier kolaska Czy tak trudno pojac jak moher drze ryj - daj glosniej jak rzeczowo pogada to scisz. Koniec.

Gość wkurzona 777
nie ma prawa sie glosno bawic, w bloku nie mieszka sam i inni chca miec spokoj, cos o tym wiem bo mam po****** sasiada, ktory ciagle slucha glosno muzyki , jak macie ochote robic glosne imprezy to sobie kupcie DOM , albo idzcie razem z nim do klubu kur&& a nie czyjs spokoj i cisze zaburzac , uwazj zeby nie wezwali na ciebie policji, ja bym tak zrobila

Gość wkurzona 777
a wyobraz sobie, ze pod toba mieszkaja studenci uczacy sie do sesji, od tego czy sie naucza zalezy czy beda miec stypednium, chyba ich nauka jest wazniejsza od tego, ze twoj przekochany synek chce sobie zrobic impreze O_o

Gość wkurzona 777
no wyobraz sobie ze prawo stoi po stronie osob ktorych cisza w bloku jest naruszana, wprowadzajac sie do bloku trzeba zdac sobie sprawe ze nie mieszka sie tam samemu, szkoda ze niektorzy tego nie rozumieja, na imprezy to mozna isc do klubu a nie klub urzadzac w domu

Gość szwagier kolaska
mnie tez wkurfiaja mohery,ale musze z nimi i kolo nich zyc,przez nich zyjemy w takim kraju zaklamanym bo byli przez komunizm ociemniali.Leca do kosciola biora komunie a potem obgaduja kogo sie da.Seks jest dla nich tematem tabu jakby nie istniaj a oni zostali poczeci jak Bog.Trzeba poprostu zrozumiec ze jak sie jest chorym to trzeba zbastowac.My tez kiedys bedziemy starzy i niedolezni.Wkurfia mnie zachowanie malolatow do starszych ich brak szacunku.Nie jeden moher bral udzial wwojnie i roznych rzeczach walczac o wolnosc tego kraju to tyrzeba docenic.Nie mowie ze jak ktos jest nadgorliwy i jebbie mu dj rydzykant to trzeba mu ustepowac,trzeba sie dogadac bo niestety zyjemy w takim pierrdolonym kraju ze malo kogo stac na kupno domu lub mieszkania i nadal bedziemy ryj mohera ogladac.

Gość wkurzona 777
nie zdziwilabym sie, bo moje kolezanki zalatwily sasiadow i maja cisze, policja dzielnicowy, wszystko da sie zrobic

wkurzona 777 , jakie to prawo chroni w bloku heehehehhe :D bo ja znam jedno nt. halasu tylko ;p

Gość ldksjfhvkdjfgsdfgsd
wkurzona 777 sama sobie wybuduj domek jak nie potraisz z innymi zyc. Naucz sie pisac poprawnie najpierw studentko starajaca sie o stypendium. Ja mam rownie przykurwiona sasiadke jak ty i tez nasylala policje i co? I gowno! Nic mi nie moga zrobic w dzien moge sobie sluchac ile chce. I stul pysk jak sie nie znasz

Nie ma ciszy nocnej to mi dzielnicowy moze skoczyc ew blagac zebym sciszyl , nie pierdol.

Chyba zadzwonie na policje, sasiadka gotuje stara kapuste, qrwa trzymajcie mnie :D

Gość ldksjfhvkdjfgsdfgsd
A dzielnicowy to mi moze psioche wylizac :D. Na miejscu twoich sasiadow napierdalalabym glosnikami caly dzien bez ustanku i zainwestowala w porzadne subwoofery :D

Gość wkurzona 777
nie staram sie o stypendium czytaj ze zrozumieniem ;/ moim kolezankom udalo sie uspokoic sasiadow wlasnie przez policje bo na takie zachowania jest przepis, jak sobie ktos umie poradzic to sobie to zalatwi

Gość ldksjfhvkdjfgsdfgsd
wkurzona 777 twoja bajeczka mnie nie przekonuje :D