maluttka88 0 Napisano Styczeń 24, 2009 Mam pytanie dotyczace tabletek anty CILEST zaczelam wlasnie ich przyjmowanie dzisiaj wzielam 2 tabletke,szukalam roznych rzeczy na ich temat i tyle tego bylo i nie bylo ze zaprzestalam szukanie.....dlatego tez chcialam sie od was moje drogie dowiedziec jakie moga byc ich skutki uboczne negatywne a jak rowniez te pozytywne........co o nich sadzicie czy sa dobre czy zle jak myslicie dziewczyny??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dontyouknow3 0 Napisano Styczeń 24, 2009 Ja brałam te tabletki kilka lat (za długo ale jakby mój ginekolog zapomniał mi o tym powiedzieć tylko przepisywał kolejne opakowania). Brałam je ponieważ miałam długie i bolesne miesiączki. Oczywiście ból się zmniejszył a cykle uregulowały jednak kiedy brałam je drugi rok zaczęłam mieć bóle głowy i bóle nóg więc je odstawiłam. Dodatkowym problemem moim i mojej przyjaciółki która również brała i odstawiła te tabletki była waga, bo trochę przytyłam ale nie mogłam przez pół roku po odstawieniu schudnąć...okres mam do tej pory regularny a bóle menstruacyjne zmniejszyły się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojojjjjj Napisano Styczeń 24, 2009 ja brałam 6 miesięcy - ale piersi mnie tak strasznie bolały że niedałam rady i zmieniłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maluttka88 0 Napisano Styczeń 24, 2009 o wage to az tak sie nie martwie :P bo jak synka urodzilam to z wagi z przed ciazy a bylo to 52 kg i po karmieniu go cycem przez rok moja waga spadla 9 kg i waze teraz 43 kgi lekarz poliecil mi na ich przytycie raczej powiedzial ze albo przytyje albo nie ze to zalezy ale ma nadzieje ze na kolejnej wizycie przybedzie mi pare kg :P i rzeczywiscie wzielam narazie 2 tabletki a ciagle czuje glod,moze byc to tez zwiazane przez palenie ktore rzucila :) wiecej skutkow nie zauwarzylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue*eYe 0 Napisano Styczeń 30, 2009 ja koncze trzecie opakowanie i wszytsko jest ok, dla mnie sa bardzo dobre, jedynie powiekszyly mi sie piersi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach