Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieciooki do domu

17 latki i seks

Polecane posty

Gość dzieciooki do domu

czego facet moze chciec od 17-18 latki? nie mowie chlopiec w ich wieku ale facetpo 20stce?? :O przeciez to niedoswiadczone dzieci bez cyckow porzadnych :O ....

Gość dokladnie nie to co
stare pudla ktore mysla ze sa piekne kobiety i atrakcyjne :)

Gość kajka23
albo twoj facet polecial na 17 lub 18 ;d a cycki w tym wieku sa juz tam gdzie powinny byc od dawna :)

Gość maxinkiew
oj 17 latki nie ktore to bys sie zdziwila potrafia co nieco ;)

Gość maxinkiew
niektore**

Gość dzieciooki do domu
ale czy nie lepiej wziac kobiete z obwislymi cyckami,grube, z celulitem i zmarszczkami?

Gość mariolkakrejzolka
a co w tym dziwnego? mzczyzmi sa przecietnie o 3 lata mniej dojrzali od kobiet wiec 17latka i 20latek nie jest czyms niezwyklym ;/

Gość dzieciooki do domu
spadaj podszywie znam po prostu 30 letniego goscia ktory bzyka 19stke :O

Gość dzieciooki do domu
GŁUPIE PODSZYWY DO DOMU!!!

mariolkakrejzolka a co w tym dziwnego? mzczyzmi sa przecietnie o 3 lata mniej dojrzali od kobiet wiec 17latka i 20latek nie jest czyms niezwyklym ;/ A co to ma do rzeczy? Bredzisz bez sensu. Chyba mózg Ci nie dojżał poza poziom 7-io latki :O

Gość o tak intelygenta
18 lat to chlopiec a 20 to facet ? :classic_cool:

Gość o tak intelygenta
bimał- mowi o tym ze sie dogadaja debilu/debilko

dzieciooki do domu spadaj podszywie znam po prostu 30 letniego goscia ktory bzyka 19stke Farciarz :) Do mnie tez napisała 16 cz 17 latka na pewnym forum gdzie ma swój profil, ale była otyła wiec ją odrzuciłem, bez zastanawiania się czy jej nie wydupczyć.

o tak intelygenta bimał- mowi o tym ze sie dogadaja debilu/debilko To ty jesteś debilką. jak chcę wyruchać 19 latkę to nie interesuje mnie jej psychika i dogadywanie się. Nie bedę jej ruchał w mózg. Co za niedorozwój z ciebie :O

Gość ludzie ale
macie problemy he he a ja znam zwiazek w ktorym jest 13 lat roznicy i jest git, ona miala 16 lat on 29 jak sie zaczeli spotykac

Gość o tak intelygenta
i nie widze w tym nic zlego...

Gość do ludzie ale
mozesz przyblizyc troche ta historie? co na to ich rodzice> mieli wspolne tematy ? powiedz cos wiecej prosze to wazne ;)

a wy tylko o roochaniu. mam szczescie, ze trafilam na 30kilkulatka, ktoremu nie tylko pieprzenie w glowie:) pomimo tamtejszych moich 15 lat

Gość dziś jestem niewredna
ludzie ale ----- ona 16? on 29? chyba ten facet był tak beznadziejny i niezaradny życiowo że żadna starsza kobieta w jego wieku nie chciała by go kijem dotknąć, a taka 16-tka jeszcze niedoświadczona poleciała na niego bo ma małe wymagania, i tyle.

kciukiem (drak-queen@o2.pl) kciukiem@tlen.pl a wy tylko o roochaniu. mam szczescie, ze trafilam na 30kilkulatka, ktoremu nie tylko pieprzenie w glowie pomimo tamtejszych moich 15 lat Wiesz jak dziewczyna jest atrakcyjna i fajna, to nie tylko ruchanie w głowie. Jeszcze można się z nią pokazać. A Później do 23 lat szybko z dziecka dorośleje i staje się normalną partnerką, z którą mozna również ciekawie pogadać. Niestety mało związków zaczynających się z 17 latką i starszym facetem jest w stanie przetrwać, wiec na początku trzeba sie nastawiać na seks i korzystanie ile sie da.

dziś jestem niewredna ludzie ale ----- ona 16? on 29? chyba ten facet był tak beznadziejny i niezaradny życiowo że żadna starsza kobieta w jego wieku nie chciała by go kijem dotknąć, a taka 16-tka jeszcze niedoświadczona poleciała na niego bo ma małe wymagania, i tyle. On wiedział, co swieże i nie rozkapryszone :D

no to mam szczescie, ze rafilam na takiego, ktory korzystal. a w tym roku koncze 20 lat i juz kobieta sie stalam, a my nadal razem i sie na koniec ABSOLUTNIE nie zapowiada:)

Gość tukalika
bimbalek madrze mowisz ;) maja szanse przetrwac znam pare takich

kciukiem (drak-queen@o2.pl) kciukiem@tlen.pl przeprasza, przed ,,korzystal'' mialo byc slowo ,,nie NIe tłumacz się :D Pierwsze było z serca, drugie co poprawiłaś kłamstewkiem ;)

Akurat wyobrazić sobie, co może 25-27 latek chcieć od siedemnastki nie jest trudno. Bardziej zastanawia, co taka dziołszka widzi w starym pryku, no ale pewnie on imponuje jej \'dojrzałością\' i innymi takimi...:D :D :D