Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luzak gepard chester

Pogoniłam przewrażliwioną

Polecane posty

Z moim byłym rozstałam się ponad 3 lata temu, on niedawno się ożenił. Kontaktów nie mamy wrogich, ale przyjacielskich też nie. W ogóle kontaktujemy się sporadycznie, na ogół jak jedno drugiemu może pomóc coś załatwić, tak po starej znajomości :) Wczoraj wieczorem ktoś dzwonił, odebrałam telefon i słyszę: "Dobry wieczór, tu ....... (imię i nazwisko)" - żona Maćka. Zdziwiłam się bo nawet dziewczyny nie znam. Więc ja też się przedstawiłam i zapytałam w czym mogę pomóc I nagle słyszę... "Nie zabierzesz mi Maćka!" W pierwszym odruchu palnęłam: "yyy... że co???" Na co ona prawie się wydarła jeszcze raz :"Nie zabierzesz mi Maćka!!!" Przez sekundę zastanawiałam się kiedy ja go ostatni raz widziałam - wczesną jesienią i nasz kontakt ograniczył się do pomachania sobie ręką, bo byliśmy po przeciwnych stronach ulicy. Natomiast parę dni temu miał w pracy jakies niemieckie dokumenty i zadzwonił zapytać o parę obcych słówek żeby wiedzieć co ma z tymi papierami zrobić, ot, wszystko. A po chwili się wkurzyłam, no bo nie wiem o co chodzi, a dziewczyna robi jakieś cyrki jak wariatka i do mnie wydzwania. I coś mnie podkusiło i odpowiedziałam: "Oczywiście że ci go nie zabiorę. Co najwyżej czasem pożyczę go sobie na noc, ale obiecuję że zawsze oddam do południa dnia następnego" Rozłączyła się :D Czyżby przetrzepała mu telefon i dorobiła sobie ideologię? Heh, od razu jak się rozłączyła zadzwoniłam do Maćka żeby go uprzedzić co powiedziałam jego żonie - całe szczeście że chłopak ma poczucie humoru :D Ale też doszedł do wniosku że chyba grzebała mu w telefonie, no bo skąd nagle miałaby pomysł żeby do mnie dzwonić? Chyba jej się od niego zbierze za to ;) Z drugiej strony, zobaczyć jedno połączenie i tak się rzucać do obcej dziewczyny? Rany boskie, jakie kobiety czasami są porąbane... ;)

Gość no toś sobie kobieto
nawarzyła piwa tym tekstem, teraz sie dopiero zacznie.:P:D

Oj, nie mogłam się powstrzymać :P Strasznie nie lubię takiego histeryzowania, zwłaszcza kiedy sie nie ma ku temu żadnych podstaw

Gość gośka1986
no miałaś racje ale teraz może Ci się oberwać, bo to różnie bywa z zazdrosnymi strasznie babami :D

Dlatetgo zadzwoniłam do Maćka niech poskromi swoją żonę, bo jak znowu zadzwoni to ja nie odpowiadam za swój cięty ozór ;)