Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MICHAL0980

MAM ZACZERWIENIONA CERE CO ROBIC POMÓŻCIE WSTYDZE SIE TEGO

Polecane posty

Gość MICHAL0980

co mam zrobic pomozcie mi po goleniu wszystko mnie piecze a na codzien mam tak zaczerwieniona twarz ze wstydze sie tego

Gość MICHAL0980
zel nivea lub gillette niebieski lub bialy lagodny a plynu zadnego nie uzywam bo jest a spirytusie i mnie po tym wiecej piecze

Gość ja a mmmoze
a spróbuj zamiast pianki użyc zwykłego mydła delikatnego takiego dla niemowląt, a potem posmarować na kilkanaście min. skórę maścią dla niemowląt typu sudacrem (od podrażnień) a możesz też golić się maszynką elektryczną bez stosowania chemii

Gość ojok
idz do apteki i kup jakies dermokosmetyki dla mezczyzn- pewnie nie beda takie , ole powinny sie sprawdzic. pani w aptece powinna cos doradzic

Gość wez sie w garsc
kiedys tez tak mialem a do tego czerowne krostki uzywaj maszynki elektrycznej a jak nie chcesz to koniecznie 3(potrojne ostrze)gillette tylko nie jednorazowek jak sie ogolisz umyj twarz osusz recznikiem jednorazowym i naloz jakis krem lepszy a nie te reklamowane badziewia nivea avony itp moze kup vichy ja mam teraz jast cavalii ale to drogie 40 euro a i jak nie musisz to nie gol sie czesto co 3- 4 dzien ps.laski leca na 2 zarost tak jest umnie

A ja bym Ci poleciła kupić sobie kapsułki Allergal firmy Gal i używać po każdym goleniu (na noc, bo tłuste) i będziesz mógł pożegnać się z zaczerwienieniami na zawsze. Dostaniesz je w aptece.

Gość MICHAL0980
a skad wiesz o tych tabletkach ze one beda dobre uzywal je ktos u ciebie w rodzinie

Gość MICHAL0980
znacie jeszcze jakies metody pomozcie

Gość aaadella
ja po depilacji którą sama robię woskiem wąsik,to mam podrażnioną skórę a jak idę do kosmetyczki to nicccc,pytałam i smaruje alantanem,spróbuj..

Gość michal0980
Alantan tez nic nie pomaga juz kiedys smarowalem i nic moze musialbym zapuscic brode hi hi

Gość aaadella
No to idź do dermatologa,powinien pomóc.I powodzenia!!!