Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Keira00

Wasze rozstania z eks - symptomy nadchodzącego rozstania

Polecane posty

Gość Keira00

Witam, Prosze podzielcie sie rowniez swoimi koncowymi relacjami z eks. Co w Waszym przypadku bylo objawem zblizajacego sie rozstania ? Ze strony eks albo Waszej strony (czyli on zrywa lub /a eks). Opiszcie rowniez sposob zerwania, przyczyne rozstania. Zobaczymy z jakich powodow sie najczesciej rozstajemy. To ja zaczynam. I eks. Zostawil mnie on. Chcial mnie zamknac w klatce, aby miec mnie tylko dla siebie. Poza tym byl ok. Objawy nieuchronnego zerwania: Przestal dzwonic, odbierac telefony, wylaczyl stacjonarny. Wreszcie sie dodzwonilam i powiedzial, ze jego uczucie sie zmienilo. Okres zwiazku - 6 miesiecy. II eks Ja zrywalam kilka razy. On zerwal na sam koniec, osobiscie, mowiac, ze przeszkaszam mu w robieniu pieniedzy. Po roku zadzwonil i mowi, ze chce byc ze mna i miec ze mna dziecko. Warto bylo uslyszec slowa: ze spotykane kobiety przez niego nie wytrzymuja konkurencji ze mna, heheh :-) Nie bylam zainteresowana, nie kocham go juz. 7 lat w zwiazku III eks Tu wielka niewiadoma. Nie odzywa sie do mnie od kilku dni, po dosc ostrej klotni. Z mojej winy. Odpowiada na moje sms, pisze buzki, ale jakos nie chce sie spotkac. Juz w ogole nie chce, czy na razie nie chce. Zwiazek - 1,5 roczny. teraz Wy :-)

Gość igusiaaaa
Bylismy 2 lata ze sobą. Zerwał gdyż stwierdzil ze sie wypalil, nie chcial powiedziec ze nie kocha, odzezwal sie po miesiacu mowil ze jestem naj, nic o powrocie a teraz milczy. Objawy ?? Brak...Z dnia na dzien mi to oznajmil...