Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co z tym zrobić

Mój ex rozmawiał z moją siostrą. Co o tym myśleć?

Polecane posty

Spotykaliśmy się 2 lata, a rozstaliśmy się 5 miesięcy temu. To on ze mną zerwał, chciał żebyśmy byli przyjaciółmi, ale mu powiedziałam, że jak nie chce ze mną być to nie chcę żadnego kontaktu. Od tych 5 miesięcy nie miałam od niego żadnych wiadomości. Dzisiaj moja siostra ( z którą nie był specjalnie zżyty) spotkała go w centrum handlowym i on pytał się co u mnie, powiedział że nie ma nikogo nowego i nie zamierza, że jest od czasu naszego zerwania przybity i mu ciężko. Ja go nadal kocham i nie wiem co mam zrobić. Wiem, że pewnie gdyby chciał to by zadzwonił. Ale on zawsze jak sobie coś postanowił to się tego trzymał i czasem myślę, że postanowił sobie ze mną nie być i mimo że by chciał, żebyśmy do siebie wrócili, to tego nie zrobi- bo nie. Myślicie, że powinnam się do niego odezwać? Zerwaliśmy, bo "się wypaliło", nie było żadnej zdrady ani nic. Może więc jednak się do końca nie wypaliło, tylko mocno przygasło- skoro już 5 miesięcy myślę tylko o nim, a on myśli o mnie.

Gość zazdroszcze ci bardzo
wklejam to co napisalam na innym topiku:( zazdroszcze ci bardzo, moj tez sie wypalil, jak stwierdzil odkochal sie odchodzi, wlasciwie przeprowadza sie, ale jak patrze na te jego obojetnosc wobec mnie to nie wierze, ze kiedyskolwiek powie ze mu beze mnie zle mialo byc wesele, a jest rozstanie i nie jestesmy malolatami, ja mam 27 lat, on 32 nie wierze w to co sie teraz dzieje w moim zyciu

A myślicie, że jest jakaś szansa na powrót? Czy takie rzeczy się zdarzają? No przecież ma mój telefon, gg, wie gdzie mieszkam. akby chciał ze mną być to by się pewnie odezwał

Gość ciekawa sprawaaa
upup

Gość a ja mam tak
mój były zerwał ze mną półtora roku temu bo kogoś poznał... jakoś w listopadzie zadzwonił z pytaniem co słychać ;-) od tego telefonu spotykamy się raz w tygodniu, jak koledzy:-) znajomi mówią, że on znowu coś odemnie chce ale ja nie wiem...

te wszystkie relacje damsko męskie są beznadziejne! nic nie może być proste :(

Gość osoba_trzecia
To po co to jeszcze sama komplikujesz? Chcesz odnowić kontakt z nim to zadzwoń ,zamiast siedzieć i bez sensu o nim mysleć i jeszcze narzekac, że relacje są skomplikowane

tylko że ja się cholernie boję! że mnie odrzuci, że nie odbierze telefonu i nie oddzwoni!

może jeszcze jakieś rady??

ja bym się odezwała. miałam kiedyś taki przypadek, że po kilku latach od rozstania POTRZEBOWAŁAM mojego faceta (miał booski głos który MUSIAŁ być użyty do filmu który nagrywałam). Nasze rozstanie było nieprzyjemne, nie mieliśy potem kontaktu, zawsze dowiadywałam się od kogoś że o mnie pytał czy coś o mnie mówił... więc spróbowałam. Zadzwoniłam. Kiedy usłyszał mój głos zaniemówił. Zapytał co się stało, ale bardzo ciepło... Mi się wydaje , że jeśli zadzwonisz to nic nie stracisz. Tylko pamiętaj: żadnych smsów, żadnych maili, żadnych półśrodków.

cindrella dzięki za radę :)

Gość zapominajka222
Ja tam mysle ze na pewno jemu brakuje Ciebie ale sam pewni nic nie zrobio Na Twom miejscu bym sie odezwala z jakisms pretekstem i poczekala na rozwoj sytuacji No i tez tak jak ktos tu napisal, nie pchalaby sie na sile

ale to nie jest żaden "odgrzewany bigos" tylko cały czas trwające we mnie uczucie i być może w nim też

ale jeśli się wypaliło to nic juz z tego nie bedzie.... kwestia czasu i znów bedzie tak samo. To co czujesz jest naturalne nagle kogoś Ci zabrakło. tez tak miałam i uwierz mi można zakochac się po raz drugi tak samo pięknie w kimś innym. Rozstania zawsze są męczące, wiem co czujez. Tak to nie jest bigos. Dlatego to uczucie nie bedzie już Wam tak smakować. Wiem co mówię, choć chciałabyś pewnie usłyszeć coś innego, ale taka jest prawda. miałam podobną sytuację.

Napisz do niego sms-a bo lepiej zalowaz czegos co sie zrobilo niz nie zrobilo. Jesli go naprawde kochasz to napiszesz i duma twoja nie bedzie tego przewyzszac. Czasami warto zaryzykowac:)

Gość omfgxxx
spoko, zejdzcie sie, znow se troche podupczy a potem zobaczy wszystko to, co go za pierwszym razem od Ciebie odrzucilo... i historia sie powtorzy niestety :classic_cool:

Że też ludzie sprowadzają wszystko do "dupczenia"- smutne. Moim zdaniem jęsli go nadal kochasz, a on kocha Ciebie to będziecie głupi jeżeli w imię dumy będziecie szukać innych partnerów, a o sobie śnić nocami.

Gość omfgxxx
bo niestety, Kayus, na tym to tu polega :) nie wiem czy jestes M czy K bo nick jak M ale gadasz jak K. zreszta, to nieistotne dla sprawy :)

up

Gość glupek
myslec mozna;kocha i teskni albo chwilowy brak sexsu i szuka jakby tu odnowic znajomosc.Mysle,ze warto sprobowac ale badz ostrozna.Sama zobaczysz w jaka strone to pojdzie.pozdrawiam

Dzięki :) Boję się zadzwonić jak cholera, ale wiem że powinnam to zrobić, bo jeśli tego nie zrobię to potem zawsze będę się zastanawiać co by było gdyby.

Gość całkowicie czarny kot
jeśli on chce cos próbować to czemu dowiadujesz się tego nie od niego, ale od swojej siostry? czy to jakaś zabawa w głuchy telefon?

No niestety on już taki jest :( Ale drania kocham.