Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiniaa2

Dobry tusz do rzęs

Polecane posty

Gość tiniaa2

Mam pytanie odnośnie tuszu do rzęs, który wydłuża rzęsy. Na rynku jest ich tak wiele, że trudno wybrać dobry. Może macie jakieś swoje sprawdzone?

Gość pearlgarden.
wydłużający tusz CHANEL.

Gość pewna studentka z daleka
Inglot wydluzajaco podkrecajacy. Fajna mala szczoteczka. Zuzywam juz 4 opakowanie. Jestem bardzo zadowolona z niego i rozsadna cena(25 zl)

Gość mirakle
Loreal telescopic - jest super

Gość z tanszych polecam
nie kazdy ma nierowno pod sufitem, by wydawac bajonskie sumy na tusz --- wiec polecam rimmel Volume Flash Curved Brush ( bordowy ) , ze szczoteczką lekko zgięta

Gość z tanszych polecam
a i cena ok 19.99 :)...starcza na bardzo długo :)

Gość xyzq
Rimmel- Extra Super Lash

Gość no cóżi
moja koleżanka kupiła ostatnio taki tusz collosal czy jakoś tak i jest zadowolona a kosztuje ok 25 zł ale znajdziesz taniej

Gość tiniaa2
Do tej pory wiele z kupionych przeze mnie niestety nie sprawdziło się. Zostawiały smugi, kruszyły się, albo miały kiepskie szczoteczki i wysokie ceny. Jednym z lepszych i niedrogich okazał się ekstra super lash Rimmel, ale niestety po paru godzinach też pojawiały się smugi pod okiem

Gość z tanszych polecam
skoro rimmel Ci sie spr..to wyprobuj ten bordowy co polecam....tylko musiz dokladnie patzrec, bo są 2 rodzaje...opakowanie wygląda tak samo, tylko w tym jest podkręcona szczoteczka - wydłuza i podkręca rzęsy, rewelacja :)))

Gość kobietka taka 9_9
heh mam tego lancome całego to mój pierwszy tusz :) nie jest znowu cudowny ale zły też nie :)

Gość tiniaa2
do xyzq Zgadzam się super tusz, ale u mnie zostawiał cienie pod okiem, to ten minus a szkoda, bo za wyjątkiem tego nie ma wad

Gość tiniaa2
do z tanszych polecam zapisałam nazwę i wypróbuję, dzięki

maybelline ny zielony,z gumowa szczoteczka swietnie wydluza,podkreca (pierwszy tusz przy ktorym przzestalam uzywac zalotki)

kurde ja juz wyprobowalam tysiace tuszow i jeszcze nie znalazlam jednego dobrego. z kazdym cos jets nie tak. raz tylko dobrze mi sie sprawowal Panoramic, ale jak kupilam drugie opakowanie juz nie bylo to samo. :/ tez ciagle szukam tego numer jeden. slyszalam ze lancome jakis jets dobry, z efektems sztucznych rzes niby.