Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona35

zdrada fizyczna czy uczuciowa

Polecane posty

Gość zagubiona35

co jest gorsze wedlug was? zdradzic jeden raz swojego faceta fizycznie czy flirtowac, spotykac sie, kochac i myslec miesiacami tylko o tym innym

Gość zagubiona35
dodam ze robie to drugie bo to pierwsze rozbilo by moj zwiazek, ale to drugie dla mnie jakos nie jest jeszcze zdrada, chociaz pocalowalam go i czesto nasze dlonie dotykaj sie

Gość zagubiona35
chcialabym poznac wasze opinie na ten trudny temat

Jak chcesz zdradzać to po co się wiążesz??? Pomyśl troche. Jak Cie aż tak swędzi to znaczy że powinnaś być dziwka i pracować w burdelu tam co dzień inny kutas. Weż się w garść i lepiej pomyśł o swoim partnerze. Ciekawe jak on by sie czuł jak by wiedział ze TY zadajesz takie pytanie publicznie w internecie?? Chciałabyś żeby on Cie zdradzał a Ty byś brała jego kutasa po innej kobiecie??? Wstydź się!!!! pozdrawiam Banan Kopara

Gość zagubiona35
on nalega i prosi ale ja powiedzilam, ze gdyby poszla z nim do lozka to nie moglabym juz byc z tamtym

jak juz pocalowalas,to jest to juz zdrada fizyczna. a co jest gorsze? zalezy od twojego faceta,bo to osoba zdradzana rozsadza co sie dla niej liczy bardziej.. dla wiekszosci kobiet to drugie byloby gorsze,ale dla facetow jednak to pierwsze

szukasz usprawiedliwienia dla tego co robisz? jak wiekszosc napisze, ze gorsza jest 1 opcja to bedziesz w to dalej brnac? po co jestes z kims jak ciagnie Cie do innego?

Gość zagubiona35
"banan kopara" nie chodzi mi zeby ludzie mnie osadzali tylko zeby wyrazili swoje zdanie na ten temat..co jest gorsze

Gość zagubiona35
to nie wazne po co jestem z tamtym..to dosc skomplikowanie i dlugo musialabym pisac, moze trzymajmy sie tematu i pytania..prosze

Banan Kopara - nie zdradziłam nigdy faceta,ale nawet jak pomyślę,że przede mną był z inną kobietą,to mam obrzydzenie.Blokada.Dlatego nawet nie wyobrażam sobie że inna miała jego kutasa nawet w ustach

Gość mysliciel42
to chyba zalezy od osoby, ale dla mnie gorsze byloby to drugie bo wydaje mi sie bardziej powazne

Taka blokada jest normalna i wcale mnie to nie dziwi. Ale tez nie można skreślić kogoś kto już miał partnera w łóżku tymbardziej że np: samemu się kogoś miało pozdrawiam banan kopara

Gość mysliciel42
ja moglbym przespac sie z inna ale gdybym kochal inna to nie moglbym byc z moja dziewczyna

Gość mysliciel42
Dżizes Krajst ...przestan! obrazasz osobe i jest wulgarny i napewno pochodzisz z chlopskiej rodziny wiec wybaczam ci...chamie! 100 lat temu kazalbym cie wychlostac...."szlachcic herbowy"

Gość mysliciel42
kobieta ma dylemat moralny i nie wie co wlasciwie jest zdrada i chce poznac nasze opinie a ty co zaraz chcesz kamieniowac ja....prostaki!

Gość malolatka19
to drugie...bo to uczucia i nie mozna tego lekcewazyc, seks to seks...chociaz dla mnie to tez wazne

Gość zdrowa_psychicznie
uwazam, ze flirtowac z kims, kochac i spotykac sie to niemozliwe...jak mozesz zyc z tamtym

Gość sara_o_conner
to dziwne ze potrafisz utrzymac zwiazek..niemasz wyrzutow sumienia

Gość blade-runner
mysle, ze kobieta jest znudzona facetem i flirtuje z innym bo brakuje jej tego w domu

Gość zagubiona35
ale ja prosilam tylko o to co uwazacie za prawdziwa zdrade?