Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grtewqtgdsagasd

Proszę kreatywne osoby o pomoc

Polecane posty

Gość grtewqtgdsagasd

Jest konkurs w mojej szkole, temat banalny, bo polegający na zrobieniu jak najbardziej ciekawego i zaskakujacego zdjęcia. Temat dowolny, byle oryginalny. I wymyśliłam, że można byłoby jakąs scene a la z horroru. Tylko...macie pomysł jaką,jak to zarobić, co to miała by być za scena itp. Wszystkie powazne koemntarze mile widziane;)

Gość grtewqtgdsagasd
po pierwsze, czytałam, ze się Levviatan nudzisz, wiec akurat mógłbyś pomóc:P po drugie nigdzie nie ma napisane, że nie wolno korzystać z pomysłów innych...ja mam zrobić tylko zdjecie:D

Gość narzeczona Michałka
heh...kiedys wygrałam konkurs na studiach..z tez chodzilo o fotografie. Ja udałam sie do pobliskiej noclegwni(zapłaciłam dosłownie pare groszy jednemu panu, i zrobiłam mu fotke....był brudny...czerwony na twarzy(z zimna...), obok jakas butelka z prostego wina....papieros w rece a on taki smutny....zamyslony....patrzący w dal....oczywiscie upatrzyłam sobie go juz wczesniej na oiedlu. Ma mnostwo zmarszczek na twarzy...

Gość grtewqtgdsagasd
Bez obrazy, ale to nie jest zbyt oryginalny temat. Nawet widziałam na przystankach ludzi z mojej szkoły, którzy cykali zdjęcia jakims żulom albo cygańskim dzieciom... Wydaje mi się, że ten a la scena z horroru nie będzie taki banalny i oklepany. Tylko potrzebuję wymyślić fajny i możliwy do zainscenizowania temat

Gość hfhfhhfh
strzel sobie fotke nago napewno wygrasz

Gość narzeczona Michałka
taaaaaaaaa...twoj pomysl jest ogrinalny.....nałóż sobie przescieradło na głowe i bedziesz straszyc ludzi....

Gość ..Julia
a może coś obrazujące emocje?

Gość grtewqtgdsagasd
jejku, delikatna krytyka i od razu taki komentarz:O wyraziłam po prostu swoje zdanie moze i nie oryginalny, nie wiem, ale przynajmniej mniej banalny i bardziej zaskakujacy od twojego:O Myślałam o drzewach przedzierających sie przez mgłe, a na pierwszym planie kobieta wpatrzona w dal, blada, w czarnym płaszczu. Myśle, ze takie zdjecie oddawałoby uczucie choc subtelnej grozy. Ale moze ma ktos z was lepszy pomysł?

Gość wykałaczka
poszukaj fajnie oświetlonego cmentarza; najlepiej półmrok, teraz dzrewa nie mają liści i wyglądają upiornie.na takim tle , jakaś zakrzywiona mogiła, półmrok, hmmmmmmmmmmm

Gość ..Julia
Ja mam jeszcze taką wizję: noc, mgła, na środku ulicy stoi dziecko (plecami do obiektywu), a w oddali widać światła samochodu.