Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wróżbitka marianna

proszę o wróżbę ja- kontynuacja.

Polecane posty

WITAM, jak się okazało mój topic został skasowany, tak też prosze tutaj zadawać mi pytania,kiedy będzie to możliwe będę odpowiadać, Proszę zadawać pytania podając datę urodzenia,problem i imię w jednej wiadomości,aby uniknąć zamieszania, ponieważ na niekompletne wiadomości nie będę odpowiadać, z tego względu,że pisało do mnie dużo ludzi proszę pytania zadawać tylko raz i te osoby którym już wróżyłam, niech nie piszą, niech dadzą innym szanse,aby mogli poznać wskazówki którymi moga ale nie musza kierować się w życiu. PROSIŁABYM TEŻ ŻEBY PYTANIA ZADAWAŁY POWAŻNE OSOBY,KTÓRE MAJĄ JAKIŚ PROBLEM A NIE Z CIEKAWOŚCI !! Odpowiem dziś tylko na kilka bądź kilkanaście Pańskich pytań, tak więc proszę o przeczytanie tego co napisałam powyżej,by uniknąć zamieszania. DZIEKUJE.

Gość jedno pytanie
czy mozna sie z Toba skontaktowac w inny sposob ?

Gość ewulkaaa..........
ja 28-09-1982 on 16-05 1986 co do mnie czuje? kiedy uda mi sie znalezc prace zamienic mieszkanie? z gory dziekuje

Gość Szczerze i prawdziwie
14.08.77 czekam na tą prawdziwą jedyną milość, doczekam się? Agnieszka.

Ja 6.07.89 proszę powiedz co z moją pracą? Znajdę w końcu coś?

01.11.1972 co mnie czeka w najbliższej przeyszłości?

Gość katarzynkamalinkaaa
04.04.1985 katarzyna kiedy wkoncu znajde prace? co mnie czeka w 2009 roku ?

Gość Poczatkujaca1111
Ania, O0.03.1980, czy z moim nowym facetem bede szczesliwa i czy zanosi sie na staly zwiazek?

Gość Poczatkujaca1111
08.03.1980 , pytanie jak wyzej

ewulkaaa.......... ja 28-09-1982 on 16-05 1986 co do mnie czuje? kiedy uda mi sie znalezc prace zamienic mieszkanie? z gory dziekuje - układ kart pokazuje,że znajdzie pani pracę,ale niestety nie uda się zmienić mieszkania, napewno nie w tym roku,ani w ciągu najbliższego,też się to nie uda,

Gość Kocyk na zapleczu
Witam, Bardzo proszę o wróżbę. Mam na imię Ania i bardzo chcę wiedzieć czy eks partner o mnie myśli, czy pamięta, czy odezwie się do mnie? Czy targają nim jakiekolwiek wątpliwości, czy już to zamknął? Czy jeśli wykona ruch w moją stronę, to kiedy? A może kogoś ma? Urodziłam się 29.09.1984. Proszę o odpowiedź. Czy może będę z obecnym partnerem? Chciałabym także wiedzieć czy wyjdę za mąż i będę miała dzieci (ile?)? Pozdrawiam i z góry dziękuję :):)

Gość paulinnnkaaaaaaaaaaaa17
paulina 1,06,1991 czy Patryk to ten właściwy kim będę w przyszłości jak skończę to technikum

Szczerze i prawdziwie 14.08.77 czekam na tą prawdziwą jedyną milość, doczekam się? Agnieszka - karty pokazują mi, że z pewnością, doczeka się pani miłości, widzę,że ktoś nawet się niedaleko Pani, być może warto zwrócić na niego uwage...

Gość bordeline
Iwona 21.05.1987 Czy będę miała dobrą pracę?

Gość Szczerze i prawdziwie
Wrózko, a kto to może być? Jak wygląda? Gdzie go spotykam?

ccekin Ja 6.07.89 proszę powiedz co z moją pracą? Znajdę w końcu coś? - układ kart niestety nie pokazuje mi żeby pani znalazła teraz pracę, widze jednak,jakiś przypływ gotówki, moze warto teraz w coś zagrać, :)

ola2 01.11.1972 co mnie czeka w najbliższej przeyszłości? - karty pokazują mi, ze zmieni pani pracę, widzę też wyjazd zagraniczny, być moze będzie on zwiazany właśnie z nową pracą. w swerze uczuciowej nie widzę zadnych zmian,więc pozostanie tak jak jest, :)

Gość 983453475
Witam, Urodziłem się 20.01.1957 roku. Chciałbym się dowiedzieć co będzie z moimi finansami. Czy będzie wyraźna poprawa? Jak w interesach? Bogdan Dziękuję

Gość wedellll
cześć, mam na imię Czarek i chcę zapytać o mój związek, czy to "ta", czy będziemy już razem? urodziłem się 11 lutego 1981 roku.

katarzynkamalinkaaa 04.04.1985 katarzyna kiedy wkoncu znajde prace? co mnie czeka w 2009 roku ? - karty pokazują mi , ze dostanie pani dobrą ofertę pracy, która już na początku zaowocuje dobrymi zarobkami, pracodawca doceni pani starania i umiejętności, natomiast widzę męższczyzne,który już nie długo będzie chciał zakręcić pani w głowie,

Gość NieZpodzianka
Co mnie czeka w najbliższej przyszłości , no i moze troche dalszej też ;) 16.04.1975 Pozdrawiam :)

Poczatkujaca1111 Ania, O0.03.1980, czy z moim nowym facetem bede szczesliwa i czy zanosi sie na staly zwiazek? 21:27 [zgłoś do usunięcia] Poczatkujaca1111 08.03.1980 , pytanie jak wyzej - ukad kart pokazał mi , że obecny męższczyzna to jeszcze nie ten który jest pani dany, nie spotkała Pani jeszcze tego właściwego,ale niebawem się to zmieni, POWODZENIA.

Gość Poczatkujaca1111
Dziekuje ❤️

Gość ivonaaaa
23.04.75.Iwona.Czy dostanę się do pracy, w sprawie której idę w najbliższy poniedziałek?

Gość ja te zproszeeeee
19.10.1969 czy znajde prace czy powiekszy się moja rodzina.

Kocyk na zapleczu Witam, Bardzo proszę o wróżbę. Mam na imię Ania i bardzo chcę wiedzieć czy eks partner o mnie myśli, czy pamięta, czy odezwie się do mnie? Czy targają nim jakiekolwiek wątpliwości, czy już to zamknął? Czy jeśli wykona ruch w moją stronę, to kiedy? A może kogoś ma? Urodziłam się 29.09.1984. Proszę o odpowiedź. Czy może będę z obecnym partnerem? Chciałabym także wiedzieć czy wyjdę za mąż i będę miała dzieci (ile?)? Pozdrawiam i z góry dziękuję - karty pokazały mi, że ten męższczyzna wciąż o Pani myśli, jest pani bliska jego sercu, niedługo wykona do pani telefon,po czym umówi się z panią na poważną rozmowe, pokazała mi się karta pojednania,więc sprawy przyjmią zadawalające efekty i wrócicie do siebie, ślub będzie ale nie w ciągu najbliższych lat napewno.