Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewla

dzis przespalam sie z 30 latkiem

Polecane posty

Gość ewewla

sama mam lat 19 kochalismy sie tak namietnie ..w zyciu tak dobrze mi nie bylo ehh jednak nie ma to jak doswiadczony partner .. nie wiem dlaczego niektorzy wola dwudziestoletnich 'ogierow' :O

Gość znów jakiś zakompleksiony
30-letni staruszek zalozyl topik.😴

Gość ona19latekkk
tez tak mysle jak ty tylko ze ja juz mialam kilku po 30. 20 latkowie moze i moga dluzej ale nie maja jakos wyczucia

Gość ewewla
wiem ze dzisiaj bylo sporo topikow o 30 latkach ale ja nie jestem latkiem ;) jak cos to latką i to 19sto :D

Gość znów jakiś zakompleksiony
taaaaaaa😴

ewewla sama mam lat 19 kochalismy sie tak namietnie ..w zyciu tak dobrze mi nie bylo ehh jednak nie ma to jak doswiadczony partner .. nie wiem dlaczego niektorzy wola dwudziestoletnich \'ogierow\' Dwudziestolatki, raczej nie sa ogierami. szybko kończą, myślą przeważnie o sobie i brak im doświadczenia. Zdarzają się wyjatki, ale ich jest kilkanaście, a napalonych kobiet tysiące :D

Gość no tak wiadomo było
że ten topik załozyl zramolały bimbałek.:p

Gość ewewla
zalozylam topik ja zeby podzielic sie swoimi odczuciami i przeczytac o doswiadczeniach innych bo nie rozumiem dlaczego piszecie ze 30sto latek nie moze albo mu opada:O

Gość no bo to prawda
z tym jest coraz gorzej u facetów.

no tak wiadomo było że ten topik załozyl zramolały bimbałek. Ja dziś nie piszę na pomarańczowo :P Przyznaję się na czarno, że lubię 21-27 lat

Gość ewewla
bimbalek a ile ty masz lat ?

Gość takaJednaOna
Ja tam uważam że 30 latkowie są lepsi w łóżku:) ale to z pewnościa nie jest reguła. Po prostu ja takie miałam doswiadczenia. A w wieku 19 lat miałam chłopaka który miał 31 lat i było z nim super:P

Gość dziwne same 19latki
ktore mialy 30latkow.

Gość takaJednaOna
ja mam już 22 lata a nie 19 i dalej wole tych po trzydziestce

Gość ewewla
co w tym dziwnego ? duzo jest takich par

Gość dudka21
nie ma co sie oszukiwac zramolali 30 latkowie, dla nastolatek jestescie starymi dziadami, mam siostre w wieku 18 lat i jej 18 i 19 letnie kolezanki wiec wiem co mowie! one wola takich do 27 gra do 28 lat :-)

RMrmrmrmrmrmr możecie głosować? chce zrobic niepsodzianke chłopakowi na walentynki ale potrzebuej duuuzo glosów pomozcie www.ilovemilka.pl/v6CD7E wystarczy oddawac codziennie głosy na moją walentynke NIe przeszkadzaj w fascynującej dyspucie :O

Gość ryhres
jesli 30latek sypia z malolatem tzn ze nie potrafi znalezc i utrzymac przy sobie dojrzalej baby (i nie potrafi jej zadowowlic) dlatego sypia z mlodymi ktore mysla ze trafily na loterii i jakcy to oni nie sa doswiadczeni:o a w dodatku same sa niedoswiadczone:o ps niewiele 20latek jest az tak bardzo napalonych, poza tym slyszac po krzykach w akademiku az takimi krotkodystansowcami to nie sa ci 20latkowie

ryhres jesli 30latek sypia z malolatem tzn ze nie potrafi znalezc i utrzymac przy sobie dojrzalej baby Nie pisz czegoś o czym nie masz pojecia. Juz to było wyjaśniane. Nie interesują nas stare próchna. Ile masz lat?

Gość ryhres
prochna?:o 22 lata mam. i nie, nie mam kompleksow bo z zadnym 30latkiem nie sypiam :o

Gość jelxd
kluccie sie dalej, :) jakby poskladac gto w calosc to kazda z was ma troche racji-szacunek, ale moje poglady sa podzielone :P

Gość ehh ryhes glupia femisnistko
albo glupi kolesiu...jesli jestes kobieta to zobaczymy czy facet bedzie mial na ciebie ochote kiedy bedzie sama po 30tce ;) a jesli jestes chlopem to zobaczymy wlasnie czy na swoja 'atrakcyjna' zonke bedzies mial ochotke ;)

Gość jelxd to sie podziel tymi pogl
adami co

Gość uno momento
powiedzcie mi o czym rozmawiaja ze soba rowiesnicy - 30latka i 30 latek a o czym 30latek i 19 latka? skro tacy jestescie madrzy to odpowiadac :D

Gość katarreeettee
hehehe dla was 30 lat to staruch???:-)? dziwne jestescie hehehehehe to co ma powiedzieć facet co ma 60 lub 70 lat???? niektóre wypowiedzi sa bez kitu śmieszne :-)

Gość orress
dokładnie 30 latek to młodziak jest ! mysle ze 40 to tez nuie stary dziad a z takowa opinia sie juz tu spotkalem..

Gość ja zawsze wolałam
młodszych.Faceci w moim wieku mnie nie kręcili no i szczerze-to byli kiepscy w te klocki.Młodszy kochanek nie chciał wypaść blado i się starał:-P

Gość lajla123
ja mam 19 lat moj partner ma 32 jestesmy razem od dwoch lat, seks jest wspanialy wczesniej bylam z 23 latkiem (mialam 17 lat) i nie mialam ani razu orgazmu