Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewla

dzis przespalam sie z 30 latkiem

Polecane posty

Gość lajla123
ryhres- po prostu nie znasz zycia trudno, jedne wola mlodszych inne facetow w swoim wieku a jeszcze inne starszych i kazda z nich moze teafic na nienormalnego zakompleksionego faceta z problemami ale nie musi

Gość do unomomento
to zalezy od ich charakerow... nieraz 30 latka moze gadac glupoty tak jak wiekoszosc 19 stek a nieraz 19stka mowi jak 30 stka ;)

Gość do uno momento
Ale przecież tu nie chodzi o rozmowy, hehehe :P Przynajmniej nie w tym topiku ;)

Gość lajla123
ludzie moga sie porozumiec w kazdym wieku zalezy tylko od \ich dojrzalosci, ja sobie np nie wyobrazam zwiazku z chlopakami z mojej klasy ktorych smieszy cagle zabawa w 'skisłes' (19 lat) :|

Gość podaj dalej bo skisniesz
a co jest malo smiesznego w tej zabawie? :O :|

Gość holip___kka
o gustach sie nie dyskutuje:) ja np. mam 21 lat a mój facet 39. jest mi z nim wspaniale (i nie chodzi tylko o sex ). wcale nie uważam, żeby młodsi kochankowie byli gorsi. jest to bardziej kwestia dojrzałości, osobowości itp. niż wieku. tak mi się wydaje.

Gość heh gralam w to
uno momento jak to o czym ? jest wiele tematow... nie wszyscy 30 latkowie interesuja sie polityka ;) o ksiazkach filmach..co im sie w parcy / na studiach dzis przytrafilo.. poobgadywac znajomych tez lubia ;)