zzuuzza1980 0 Napisano Styczeń 24, 2009 Witam! Mam nadzieję ,że tu uzyskam w miarę szybką odpowiedz bo jeszcze troszkę a zwarjuję :((((.5,5 tyg temu zażyłam właśnie tę taletkę po (19h po ....)kilku dniach po zażyciu miałam plamienia i ból piersi.Minęło trochę czasu z ja nie dostałam jeszcze miesiączki :((((zaznaczam ,ze przez ten czas miałam dużo stresów:(wiem także ,że po zażyciu owej taabletki miesiączka moze sie przesunąć:((( Strasznie się denerwuję proszę powiedźcie mi co o tym myślicie czyżby tabletka nie zadziałała:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zzuzzaa1980 Napisano Styczeń 24, 2009 czyta to ktoś????PORADZZcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze nie o escapelle Napisano Styczeń 24, 2009 ja wziełam kiedys postinor cos podobnego do tego escapelle i mi się okres przesual o kilka dni ale słyszałam o przypadku który jest na faktach bo dziecko jest dowodem ze tabletka nie zadziałała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach