Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZOJA OO

Co się dzieje z pochwą po porodzie ?

Polecane posty

Gość ZOJA OO

jak w temacie :)

Nie oszukujmy się. mało która mama ma ochotę na seks po porodzie, więc pochwa, jako narząd nieużywany - zanika:D

Gość lubuskaja
roznie bywa, ponoc nic sie nie dzieje ale bywa, ze sie rozciaga i zmiana anatomiczna jest widoczna juz przy wejsciu zwiazane z tym klopoty: nietrzymanie moczu, klopoty w seksie...

Gość lubuskaja
madoonna a jaki tryb zycia wiodlas przed ciaza? na budowe nie ma sie wplywu, ale moze zawinilam sobie tym, ze malo sie ruszalam. kto to wie. nikt mi tego nie powie. stalo sie.

hmmmm przed ciążą pracowałam jako sprzedawca w butiku odzieżowym, praca na nogach po 11 godzin czasami, do tego studiowałam dziennie na ostatnim roku, mieszkałam w akademiku co wiązało się z wieloma tanecznymi imprezami:) jestem też instruktorem tanca tow. więc w tzw młodości byłam dosyć rozciągnięta:) Ważyłam przed ciążą 44 kg, po ciąży tyle samo. Mam nawet nieco lepszą figure może o dziwo!!!;) po ciąży nie mam żadnych problemów z tych wymienionych, wogóle czuje jakbym w zasadzie nie rodziła.

Gość gedfasss
chlapie jak cholera, nie można chodzić, wszyscy słyszą wokół, wstyd z domu wychodzić. Do tego mąż prawie cały wpada, tylko mu nogi widać.

no ale żeby nie było za różowo to po ciąży strasznie pogorszyła mi się cera i wypadło pół włosów. Dopiero teraz czyli dwa lata po porodzie jako tako sie to zaczyna normować. Więc coś za coś:) Widać albo jako taka figura i brak rozklapiochy za to ryj jak niewypał:) albo na odwrót:)

Gość lubuskaja
grunt to zachowac poczcucie humoru