Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia0000

zwariowała????

Polecane posty

Gość niunia0000

Jestem z moja rzeczoną już prawie 4 lata. wszystko było dobrze do póki nie przeczytała na kafeterii wypowiedź jakiejś "MĄDREJ" kobiety.To co przeczytała zmieniło jej życie a nasz związek.Oznajmiła mi że nie mogę dotykać jej twarzy bo przynoszę na moich dłoniach zarazki które powodują różnego rodzaju wypryski zaskórniaki itp , które leczy się tygodniami. kiedyś jej Jej to nie przeszkadzało.... czekam na poradę bo nie wiem co mam z nią zrobić. pozdrawiam Piotr

No nic chłopie, zaopatrz się w rękawiczki lekarskie i mydło dla chirurgów ;) Swoją drogą, to ja też nie lubię być dotykana po twarzy :o

Gość fajny masz nick gościu
:classic_cool:

Gość Cruorem
Owszem zwariowała xP Skoro tak się przejmuje jakimiś zarazkami a nie czuje potrzeby czułości to dla próby rzuć ją. Niech przemyśli co czyta i co jest prawdą. Skoro brzydzi się (bo w jakiś sposób się brzydzi skoro się boi) to niech szuka takiego,który nie będzie jej dotykał po twarzy. Jeśli kocha a na pewno skoro to narzeczona to na pewno zrozumie i przemyśli to bo to BZDURA! Albo na spokojnie bez "gróźb" powiedz, że nie znajdzie faceta, który nie będzie jej dotykał , i to śmieszne co mówi bo ją kochasz i pragniesz dotyku a skoro nie pozwoli się dotkąć czy przytulić to po prostu nie dojrzała. Pozdrawiam.

Gość niunia0000
skoro wolicie być dotykane w rękawiczkach to gratuluję ja mogę leżeć godzinami i być przez ten czas głaskany rzez jej rączki.po prostu ktoś się nie zastanowi nad bredniami które pisze a które czytają osoby i uznają to za SUPER WYPASIONE PORADY...... litości!!!!

Gość rozumiem i wspieram
No niestety nie jestes odosobniony w tym problemie moja tak samo siedzi na tym glupim portalu i czyta ciagle te bzdury ktore tu wypisuja niczym nie podparte teorie najlepszym sposobem zeby zaprzestac temu to albo odlaczyc jej internet druga opcja wpuszczenie jakiegos wirusa na ten cholerny portal albo sprobowac z nia porozmawiac ale osobiscie jestem za czwartym sposobem wydlubac jej oczy by nie mogla czytac tych bzdur bo najczesciej rozmowy nic nie daja powodzenia bede trzymal za ciebie kciuki

Gość niunia0000
rozumiem i wspieram dosyć brutalne sposoby. a internet nie odłączę bo sam w nim siedzę. a ta osoba co ma moj nik to co to ma być????nie ładnie się podszywać

Gość niunia0000
na forum tu wlazłem chyba pierwszy raz bo chciałem zobaczyć co tu w ogóle piszą. polski naród jerst taki że najwięcej w nim"lekarzy" lub takich poradników jak TU

Gość rozumiem i wspieram
to załóż hasło albo schowaj komputer albo podlacz jej do glowy elektrody terapia wstrzasowa czasami pomaga

Gość niunia0000
terapia wstrząsowa??? może terapia seksualna??? lepsze wyjście. zastosuję ją dziś w nocy. jak po upojnej nocy jej nie przejdzie do już nie wiem:(

Gość rozumiem i wspieram
a tak na powaznie to najlepszy jest szantaz jesli tobie zalezy na dotyku i ona ci zabrania to zabron jej czegos na czym jej zalezy i zrozumie o co ci chodzi

Gość rozumiem i wspieram
sex tak ale obowiazkowo 48 godzinny inaczej nic z tego

Gość dziewczyna rozumiem i wspieram
moj chlopak dorwal sie do mojej kafeterii i glupoty wypisuje nie sluchaj sie go po prostu zgodz sie na poczatek a po jakims czasie sama zateskni za dotykiem

Gość niunia0000
ale niunia masz zbereźne myśli. rozumiem jak bym miał bród pod palcami czy ubabrane ręce ale ja zawsze mam czyste krótko obcięte paznokcie . ale widać jej to nie wystarcza.

o to to !! chyba, że przeczytała gdzieś tu .... że sperma zawiera trujące substancje.....i co wtedy ??

Gość niunia0000
zabrał ci kafeterię?? ja zrobiłem jej to samo. też siedzi obok i się patrzy co piszę

Gość michalunia przykłądna kobietka
bo ona ma racje głupki

Gość niunia0000
następna mądra inaczej. pewnie jesteś autorką tego głupawego pomysłu

Gość rozumiem i wspieram
jesli ona ma racje to niech wogle sie nie dotykaja bo dotyk boli i przenosi zarazki reki tez nie mozna nikomu podaawac bzdura!!!!

Gość michalunia przykłądna kobietka
wcale nie

Gość rozumiem i wspieram
walka o komputer trwa!!!

Gość niunia0000
myśle ze pewnego dnia zrozumie ktos zanim napisze jakas bzdure. bo tu czytaja tez dzieci i nastolatki ktore sa podatne na takie typu glupoty. dziekuje za uwage i pozdrawiam. Piter