Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONNNNN

Moja kobieta

Polecane posty

Gość ONNNNN

albo nie ma ochoty na seks albo obiecuje mi że się pokochamy a później zmienia zdanie albo się obraża o byle głupsktwo. czy ktoś mi wytłumaczy co jest grane

Gość ja pierdykam
sadze, ze panienka z okienka ma muchy w nosie ;-)

Jeśli ma 14-18 lat to być może ma tak zwaną burze hormonów :P (co do wieku dokładnie kiedy występuje nie jestem pewny)

Gość ONNNNN
a ja proponuję sex nie częściej niż raz na dwa miesiace, więc to chyba nie jest zbyt dużo

Gość ja ona 79
poszukaj innej, ma Cie w doopie. Albo opcja nr 2 jest oziembla i nigdy nie bedzie chciała z przyjemnosci z tobą sypiac.

Gość yyy25
hmm, ja to uwielbiam mojego faceta. Jesteśmy ze sobą prawie dwa lata...a ja potrafię nie spać pół nocy i rozmyślać o nim,a kochać to bym się chciała kilka razy dziennie!

Gość ONNNNN
to co mam zrobić, żeby moja też tak miała?

Gość yyy25
ONNNNN, trudno mi powiedzieć, czy robiebienie czegokolwiek z Twojej strony coś tu da. Być może Twoja kobieta ma taki, a nie inny temperament, albo ma jakieś ukryte obawy. Moim zdaniem powinieneś porozmawiać z nią szczerze o swoich potrzebach, o całej tej sytuacji, najgorsze to snuć domysły. Porozmawiaj z nią- to moja rada. hmm, a mój facet tak po prostu działa na mnie :) i kocham go szalenie. Myślę, że nie wie do końca jak bardzo za nim szaleję

Gość yyy25
P.S. a obrażanie się o byle głupstwo- też tak mam czasem.. tym się nie przejmuj :) mój facet teraz czeka aż mi przejdzie, kiedyś też nie wiedział, jak reagować. A teraz ja strzelę focha, po godzinie mi przejdzie i jest ok