Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tazlainiedobra

pije malibu z sokiem

Polecane posty

jedynym samotnym ktorego znam jest moj przyjaciel gej, ktory tez gdzies poszedl sie zabawic... najgorsze, ze moj facet chyba ma mnie gleboko w dupie, bo nawet "czesc" przed wyjsciem nie umie mi powiedziec :o

:( ja sie niestety obawiam, ze to moja wina, bo na za duzo mu pozwalam :o po prostu nie chce wyjsc na wredna suke, ktora trzyma go na uwiezi :(

nie mój cyrk, nie moje małpy..... na uwięzi - źle, ale widać nadmiar wolności też mu nie w smak

nie chodzi o trzymanie na uwięzi, ale to nie jest normalne, że w sobotni wieczór on imprezuje a Ty siedzisz w domu.

najgorsze jest, że jak mu teraz choćby smsa wyślę jakiegoś w stylu "dzięki za miłe pożegnanie.....baw sie dobrze" to on zaraz będzie wydzwaniał i mnie przepraszał :o nie rozumiem facetów...po co mi to wszystko...

ale jeśli nie zareagujesz to on pomyśli, że się na coś takiego godzisz.

wczoraj niby razem byliśmy na imprezie, ale szybko wyszliśmy... a dziś poszedł ze swoimi 2 przyjaciółkami... niby pytał mnie o "pozwolenie" wczoraj, ja się zgodziłam, ale dziś mnie wkurzył z tym, że nawet "pa" nie powiedzial :o:o

na pewno zareaguję...mam taki charakter, że nie umiem trzymać emocji na wodzy... drażni mnie to, że w ogóle muszę reagować...takie zachowanie z jego strony nie powinno mieć miejsca...

cóż, jestem od Ciebie starsza o kilka lat i może inaczej patrzę na różne sprawy, ale wg mnie zachowanie Twojego chłopaka nie jest normalne.

też to właśnie zauważyłam, dlatego podejrzewam, że kłótnia bedzie nieunikniona...:o no nic...pojde spac, bo sie chyba upilam..:P dziekuje Wam za odzew i zycze milej nocy 🌻