Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

No i jest sprawiedliwość!

Polecane posty

No właśnie. Ładne kobiety mają urodę, przeciętne - facetów. Ładne mają wszystko, ogólnie lepiej im w życiu... więc dlaczego i to, co mamy, chcą nam odebrać? Poprzewracało się w głowie tym ślicznotkom. :o Który facet startowałby do pięknej, żeby: 1. dostać kosza, 2. nawet jeśli jakims cudem nie dostanie, to i tak szybko inny mu ją odbije, 3. ślicznotka z racji swojego wyglądu jest przekonana, że wszystko jej się należy, więc facet się przy niej zamęczy, żeby jej dogodzić, a i tak dostanie kopa w doopę. Cieszcie się, laleczki, tym, co macie - i zostawcie to, co nasze! Faceci nie sa tak głupi, na jakich wyglądają! :P

Gość ryhres
ja jestem ladna i marda, a w dodatku mam faceta. poza tym jzu skonczcie z tymi uogolnieniami bo to jakais zar chyba jest, jakos moje znajome, brzydkiei ladne nie maja problemow z facetami

Gość mocno naciagana
ta teoria

Gość zawiedziona obietnica
to teraz już rozumiem,dlaczego tak trudno mi było utrzymać przy sobie faceta,a znaleźć kogoś na poważnie,to już w ogóle.Cwaniaczki,no

No co? Co chwilę na forum jakaś panna zakłada topik w stylu: "jestem piękna, mądra itp., a wciąż sama... dlaczego?" A teraz jeszcze ten ogólny powstał, dlaczego więcej ładnych niż mniej urodziwych jest samotnych. Oto i odpowiedź, zresztą, właśnie ktoś udzielił podobnej na wspomnianym topiku.

Gość bład duzy
ja mam śliczną dziewczynę i bardzo inteligentną no i wątpie żeby chciała mnie na kogoś wymienić i nie uważa ze jej sie wszystko nalezy!

Skoro już się, Panowie, pojawiliście na topie, to powiedzcie sami - bycie z ładną kobietą ma więcej minusów niż plusów, prawda? A mniej urodziwa i docenić potrafi, i nie skreśli za błahostkę, i się nie będzie wstydziła przed koleżankami. Itp, itd. No a nie?

ja mam śliczną dziewczynę i bardzo inteligentną no i wątpie żeby chciała mnie na kogoś wymienić i nie uważa ze jej sie wszystko nalezy! a ten to juz zupelnie stracil kontakt z rzeczywistoscia, nawet wirtualna :-)

Gość bład duzy
a teraz już bez i:P są ładne dziewczyny i z charakteru wspaniałe,w każdym razie mi się po tylu latach w koncu udało znalezc swoj ideał:)

A mniej urodziwa i docenić potrafi, i nie skreśli za błahostkę, i się nie będzie wstydziła przed koleżankami. Itp, itd. No a nie? udajesz czy faktycznie jestes kretynka? :-)

Nie, Szaczery. Odp. w podobnym tonie pojawiła się później niż założyłam topik - a przynajmniej później ją przyuważyłam. Znaczy, że coś w tym jest. :D

Gość ryhres
slodka ididotka,naprawde ejstes idiotka:o

Gość bład duzy
nie nie straciłem:) zawsze miałem wysokie wymagania,dla wiekszosci ludzi bardzo nierealne,ale czekałem i sie udało!:)

Nic udaję - po prostu uważam, że uroda potrafi poprzewracać pannom w głowach. I często przewraca. Podobnie zresztą jest z przystojniakami. Wiadomo, że generalizując troche się przejaskrawia, ale sedno zostaje.

Wiadomo, że generalizując troche się przejaskrawia, ale sedno zostaje. tak, sedno jawi sie czarno na bialym - jestes kretynka :-)

Gość bład duzy
nie ma reguły są ładne i inteligentne,tak samo z facetami,no ale sa i te gorsze egzemplarze i jest ich wiecej:)