Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metafora .

Dlaczego faceci są tacy niedomyślni i tacy ... inni?

Polecane posty

Albo mam pecha i trafiam na niedomyślnych palantów, albo jestem mega wybredna i oczekuję od facetów zbyt wiele, albo po prostu jesteście wszyscy beznadziejni :/

Gość takiego faceta sobie wybralas
🖐️ :)

{Był raz cukiernik, który miał cukierki w kształcie zwierząt i ptaków o różnych kolorach i wielkościach. Kiedy sprzedawał swe cukierki dzieciom, zaczynały się kłócić, mówiąc: „Mój królik jest lepszy od twojego tygrysa... Moja wiewiórka jest może mniejsza od twojego słonia, ale jest smaczniejsza..." A cukiernik śmiał się, gdy pomyślał o dorosłych, którzy byli niemniej nieświadomi niż dzieci, gdy uważali, że jedna osoba jest lepsza od drugiej. }

Tylko wydaje mi się, że jeżeli jest rocznica a wszystkie plany, pomysły na wieczór etc. spoczywają na jednej osobie, a ta druga, pomijając już zero inicjatywy z jej strony, nie raczy być nawet odrobinę, ODROBINECZKĘ romantyczna, no to chyba jest coś nie tak.

Dlaczego kobiety uważają facetów za jasnowidzących czarnoksiężników z krainy OZ? No mam magiczna różdżkę, ale nie potrafie czytać w myslach kobiet. Tym bardziej, że kobieca psychika to wzór chaosu i gdybym do niej zajżał, to pewnie bym osiwiał :D

Zgadzam się, jesteśmy skomplikowane i pewnie byście osiwieli gdybyście zajrzeli w nasze myśli, bo jesteście tak strasznie, chorobliwie prości.

Gość bimbalek ma juz demencję
starczą wiec myrevinku potraktuj go lagodniej.:classic_cool:

Gość dhfxhf
a dlaczego faceci nie wiedza ze z ładnej miski sie nie najedzą?? no moze poza paroma wyjatkami.............

Gość Pierott
A dlaczego kobiety tak komplikują zamiast powiedzieć prosto z mostu ;)

metafora . Ja żartowałem.. gdyby nie podkreślanie na czerwono w firefoxsie to bym pojechała po bandzie z błędami ortograficznymi.. :o Jakoś szkoła specjalna nie pozwoliła mi na perfekcyjne opanowanie zasad ortografii. :o

Gość Pierott
:D a dla nas nie są tak oczywiste ;) oj baby baby ps zgadywanie bywa całkiem przyjemne a jeśli nawet nie jest przyjemne to z GOŁA zaskakujące :D

Gość Pierott
Ja znam takie głupie ale jakże słuszne powiedzonko : "Kobiety nie trzeba rozumieć trzeba ją kochać" co pewnie działa i w drugą stronę.

Gość Pierott
Ps co to by było jakby w zwiąku były dwie baby albo dwóch chłopów , albo wieczne narzekanie albo wieczny bałagan ;)

Gość Pierott
Do faceta trzeba odpowienio tzn : Ja Jane Ty Tarzan my iść, piwo i seks . to na bank zrozumie

No jak na piwo to nie seks... mnie tam po trzech czterech piwach nie chce się seksu.. :o

Gość Pierott
Podałem słowa które rozumie przeciętny facet : czyli Imiona męsie i żeńskie Nazwy Piw i innych alkoholi Czynności płciowe Kobieta Mężczyzna TV - Mecz - Nazwy drużyn nie wymieniać więcej niż 3 z powyższych w jednym zdaniu np Marek , ja chce seksu. - jest to zdanie zrozumiałe Marek, wpadnij na piwo. - jest to zdanie zrozumiałe Marek, wpadnij na piwo obejrzymy mecz. - to może być już trudne do ogarnięcia