Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie spie bo moge

topik o byle czym

Polecane posty

Gość nie spie bo moge

po co biegac po topach jak mozna sie zagromadzic w jednym miejscu? chetnych zapraszam-wezcie z soba dawke dobrego humoru i resztke przytomnosci i chodzcie!

Gość nie spie bo moge
i dobiegłas:D jak tam Hieronim? nadal ni ma?

Ni ma go! MAm wolne! chata nieposprzątana, dzieciaki głodne poszły spać, siedze na forum i pale cygaro. piję łyskacza i spiewam na głos Budkę Suflera, sąsiedzi też nie śpią,m bo tupią, dzieci się nie słucham!

Gość byle co byle jak z ...
byle-topik to cos dla mnie;D

Gość nie spie bo moge
to luz masz:D ja tez sama w balaganie, ale sasiedzi spia, wiec tylko telewizor cicho gra z lekkimi zakloceniami stukajacych klawiszy

Gość byle co byle jak z ...
a później spanie do 12 ahhh..

Gość nie spie bo moge
nie bylam. ale juz wyruszam. ogolne zasypia najpozniej...

Gość nie spie bo moge
do skutku:) a Ty? trzeba sie bedzie troche przespac, bo szkoda pol niedzieli w lozku spedzic, przynajmniej w celu spania ;)

Gość tak jeszcze parę minut
siusiu, bo mi się już od dłuższej chwili chce i idę spać :D h.

Gość jak to jest...............
no wlasnie czemu wy nie spicie???????? ja sie wsypalam i wiem ze powinnam isc juz spac bo wstaje za 4.5 h ale jkos tak mi sie niechce a czytaliscie moj topik tak a propos???

Gość czemu nasza klasa nie dziala
hej, a czemu nasza klasa mi nie dziala:O u was chodzi??

ja nie spię bo rozkiniam o facecie i się wyspalam....

a tam panowie.....panowie się wypowiedzieli jak umieli ;) no a mi problem nadal zostal odezwac sie czy nie czy czekac

Gość nie spie bo moge
kawalek czytalam. i nie mam pojecia, czy on to przezywa i jak. faceci czesto nie pokazuja uczuc, emocji. ale swoje przezywaja. nie mozna generalizowac poza jednym-jak mu zalezalo to przezywa.

Gość czemu nasza klasa nie dziala
nie odzywac sie i czekac, ak widujecie sie raz na nie wiadomo ile, a on woli do kolegi jechac to niech spada...

Gość nie spie bo moge
co do odezwanina to sie odezwac. nic nie tracisz a mozesz tylko zyskac.

no wlasciwie jak sie odezwe to strace hmmm jak to powiedziec jak wszystko bedzi eokej to on pomysli ze nadal takmoze robic z kolegami i nic si enie zmieni i bede w punkcie wyjsca...albo mi powie ze to on si emial odezwac ale skoro si eni eodzywa to mu nie zalezy ..no i tego si eboje troche

Gość nie spie bo moge
ale sie dowiesz przynajmniej na czym stoisz. a jak on Cie bedzie traktowal w zwiazku to juz sama musisz o to zadbac.

o wlasnie wydaje mi sie ze w ten sposob staram sie dbac o to ;) a moze takie nieodzywanie dobrze nam zrobi ...z tym ze jak juz sama nie wiem

Gość nie spie bo moge
powiem Ci tak - odezwij się do niego. zapytaj, co slychac, pogadajcie o pierdolach. jak poruszy temat-fajnie, jak nie-nie poruszaj. po jakims czasie (tydzien, poltora) napomknij. ale mysle, ze on zrobi to pierwszy. bedzie dobrze, zobaczysz. niniejszym mowie Wam dobranoc i zycze slodkich snow:)

Gość burkina faso
jak to jest... ja uwazam ze powinnas sie odezwac i tak jak poprzedniczka mowila, nie poruszac tematu, z tego co czytalam na twoim topicu, macie sie spotkac tzn.masz do niego leciec, jesli oboje bedziecie dumni nici z udanego pobytu bo podejrzewam ,ze w ciemno tam nie pojedziesz, a jak juz bedziecie razem to porusz ten temat, nie jako wielce powazna rozmowe, ale ot tak w gwoli wyjasnienia co sie wtedy stalo. taka moja rada, bo swoja dume trzeba miec, ale w zwiazkach miedzyludzkich trzeba tez wiedziec kiedy schowac ja na chwile do kieszeni ,zeby przez nia nie posuc czegos pieknego... bezsenne pozdr