Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przemo79

Mam doła. Czy jestem przystojny. Która z Was by się ze mna umówiła?

Polecane posty

bardzo zależy mi naopini bo siedzę sobie sam co równa się nie przystojności!

Gość woahaaaaa
nie jestes w moim typie, jak dla mnie jestes za chudy, lubie sie przytulic do troszke wiekszego faceta ;-)

Bardzo dziękuję za opinię mimo wszystko o stare zdjęcie ważę 90 kg ale dziękuję za opinię

Gość woahaaaaa
ale na pewno znajdziesz kobiete dla ktorej bedziesz najprzystojniejszy. Ja juz moja polowke znalazlam wiec nie widze zadnych innych facetow, ale...glowa do gory. i w nastepna sobote smigaj do clubu poznac jakas fajna kobiete

Mimo że jestem otwarty i szczery to chyba jestem brzydalem bo nikt się nie odzywa...

Gość faktem jest
że jesteś przystojniejszy od tego łosia ;)

Gość powiem ci kolego
jakbys okazał sie fajnym kolesiem to czemu nie :)

Gość faktem jest
przestać się zadręczać?

Gość woahaaaaa
nie przesadzaj, czasem w zyciu roznie bywa, raz lepiej raz gorzej, masz dola wiec wszystko odbierasz na "nie",z czasem to sie zmieni

dopisujcie się nie wiem czy chłopak czy dzie wczyną ze mną rozmawia?Tudzież Mężczyzna kobieta?

Wohaaaaaa To nie oto chodzi mnie się wydaje że jestem nieatrakcyny i lepiej będzie jak będe siedział w domu....

Gość Ale bez sens
bezsensowny temat....po co tracisz czas i energie na myslenie zamiast dzialac? Wygladasz normalnie wiec nie wiem po co sie tak skupiasz.... ale zauwazylam ze ostatnio wsrod was facetow jest "moda" na uzalanie sie jestem nie taki to mi nie pasi i to jest fe....Ja nie wiem tyle wolnych bab po swiecie krazy a wy sie uzalacie zamiast dzialac a potem one przez was łapią doła bo przeciez tez siedza same.... Co do pytania ja bym sie nie umowila bo jestem zareczona i potem by w domu awantura byla i ciche dni pewnie do konca zycia...

Gość woahaaaaa
poza tym nie tylko wyglad sie liczy, jesli masz troche rozumu w glowie, a ztego co wnioskuje, to tak, to na pewno jakas kobieta to doceni. Jesli bedziesz dla niej troskliwy i opiekunczy...chyba kazda dziewczyna chce miec takiego kogos u swojego boku. Oczywiscie kazda ma swoj typ, ale ladna miska jesc nie daje, wiec jesli wiesz ze masz jakies wady, postaraj sie to zmienic. a moze jestes niesmialy?

Gość woahaaaaa
ja woahaaaaa jestem dziewczyna, Sandra.pozdrawiam

Ale bez sens i odpowiedziałaś na pytanie tylko trochę to rozwinęłaś Sens tego tematu nie jest taki żeby zyskał na popularności Sens jest taki że nawet często zdarza się tak że kobiety mówią mi jestemś przystojny (szału nie ma) ale ja uwarzam się zawsze za brzydala i nieatrakcyjnego gościa, wiec....

Gość woahaaaaa
pisalam ze w moim typie nie jestes ale to nie znaczy ze nie spodobasz sie innej? jesli takie bedzie twoje dalsze myslenie, to nie znajdziesz nikogo. w domu nie poznasz kobiety, musisz wyjsc, ze znajomymi, poznawaj nowych ludzi, zacznij cos robic, dzialac. nigdy nie wiesz gdzie i kiedy mozesz spotkac te jedyna

Gość woahaaaaa
polowa sukcesu to pozytywne myslenie.ale jesli ty masz kompleksy, kobiety to widza, zakompleksialy facet...mysle, ze poki nie rozwiazesz problemu sam ze soba to nie ma szans abys kogos poznal

Wierz mi że jak byś mnie zobaczyła live to ostatnie słowo które przyszło by Ci na myśl to zakompleksiony facet

to czy jesteś przystojny, nie ma wiekszego znaczenia :) ja podobno jestem nienajgorszy (opinia kilku internautek, z róznych rejonów kraju a nawet swiata), co nie zmienia faktu, ze dalej jestem single. Jak ktos nie szuka, to nie znajdzie, to po pierwsze... jak nie ma tego czegoś, to tez kiepsko. Ale kafa to nienajgorsze miejsce zeby zacząc, tylko od razu pytaj czy wolna :classic_cool: Oczywiscie zawsze jest problem z ujawnieniem sie i spodobaniem, ale Ty masz juz to za sobą - gorzej z ewentualna dziewczyną :D ale spoko, czasem mozna tu spotkać perełki.

Gość Ale bez sens
masz doła? daj mi go

to znaczy wszystkie jestescie perełki :classic_cool: tylko chodzi o ten "jego typ" własnie.. .. tego, no. ;)

Gość Ale bez sens
a w ogole to chcialbym Cie zapytac o jedno...gdzie Ty szukasz tej swojej drugiej połowki ze nie mozesz znalezc?

Gość Ale bez sens
i jeszcze jedno. gdyby siedzenie samemu oznaczalo nie przystojnosc i bylo synonimem brzydoty to ja bym musiala chyba w papierowym worku na lbie z chaty wychodzic bo uwieliam siedziec sama...wtedy mam czas tylko dla siebie :) i jest cudnie