Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda i porzeczka

czy wasi faceci sa pomyslowi?

Polecane posty

Gość jagoda i porzeczka

zawsze marzylam o facecie z pomyslami i inicjatywa, ktory np. wyslalby mi kwiaty na walentynki, zrobil niespodzianke i przyjechal w odwiedziny, napisal ot tak slodkiego smsa.... jednak zawsze trafiam na jakichs bezuczuciowych gburów, ktorzy ogole nie okazuja uczuc, nie mysla o tym,ze w ogole mozna zrobic cos zaskakujacego i milego. wiem ,ze tacy faceci istanieja bo jak slysze o zareczynach ktore chlopak planowal pol roku, albo o tym ,ze chlopak mieszkal za granica a przyjechal i zrobil swojej dziewczynie niespodzianke, albo wyslal jej kwiaty przez poczte kwiatowa na walentynki to mi sie smutno robi ,ze ja przyciagam samych takich bez inicjatywy....

Gość mój na poczatku
znajomości bardzo chcial mi imponowac i wpisywal dla mnie wiersze ktore sam ukladal,bez powodu przychodził z kwiatkiem,niespodziewanie póznym wiecz przyjezdzal po mnie i zabieral mnie na plaze.słodkie.ale......to juz dawno przeminelo

a ja nie narzekam ...przynajmnie za 10 lat nie powiem mojemu Tomkowi ze kiedys był inny...bo nie bede tęsknic za nies[p0odziankami a ni kwiatkami których juz na początku nie było:P:)

mój był taki cholernie zajefajny w tych pomysłach byłam za granica a on przysłał mi bukiet wielllki kwiatów przez poczte kwiatowa ,potem wiellka kartke a w niej tylko ,,JA cie kocham a ty spisz,, wiedział ze spie do południa bo mam nocki ,potem jak byłam w polsce to musiał wyjechac o 6 rano na tydzien z pracy na 6 zostawił mi róze za wycieraczka mojego auta, i zrobił mi niespodzianke kazał mi zarezerwowac wiecej wolnego czsu tak 48 god i zabrał mnie do zamku CZOCHA wynaja komnate z muzyka kolacja przy swiecach ,,a teraz go nie ma odszedł ...zostawił mnie ...tak poprostu..

Gość Enrike
jagoda proste pytanie, czy ty jesteś taka zaskakująca swoich facetów? Może masz wybujałe aspiracje, oglądasz za dużo Klanu tudzież m-jak miłość i potem żaden facet nie może sprostać twoim wymaganiom. Napisz co ostatnio zrobiłaś szalonego dla swojego faceta...

Gość fdsd
nelli - rzucił Cię??

moj jest bardzo pomyslowy jakies kwity bez okazji kolacje przy swiecach romantyczne wypady poza miasto no zyc nie umierac

bidulka...ale powiedz za czym tęsknisz ?za tymi niespodziankami?czy za Nim?....własnie dlategonie narzekam na Mojego Tomka..mimo ze nigdy nie wpada mu nam mysl kupienie kwiatka:)

Gość sddsds
skonczyly sie biedakowi pomysly bo objechal z nia juz wszyskie okoliczne zamki - Czocha , Rocha , Gmocha , Mocha i Zocha wiec zamaist wysilic mozg i zaskakiwac ja bardziej to znajdzie sobie inna dziewczyne i karauzela zacznie sie znowu krecic 🖐️

A jak czlowiek umiera to ma cos czy nie ma nic? "zostały wspomnienia ,nie wiem czy warto było to poznac a potem nie miec nic" To po co zyc? Zyje sie, przezywa, spotyka ludzi, jest sie z nimi przez pewien czas. Nie mozna miec kogos na wlasnosc. Czemu ciagle myslicie ze cel zycia, najwieksze szczescie to posiadanie meza?

mój jest szalenie pomysłowy , co chwila wymyśla co mam zrobić albo mu podać ....

Gość lalineczka
abub----> haha, no to ma jak mój;) U mnie jest zwyczajnie-przyniesie ciastka( bo jestem łasuchem), soczek marchewkowy(bo brakuje mi witamin), przygotuje kolację, zabierze do kina, zrobi zakupy:) Zamiast kwiatów dostałam doniczkę z bazylią:P

Gość lalineczka
i od początku mi powtarzał, że po prostu nie jest romantyczny i nie będzie udawał kogoś kim nie jest...ale czasem dla mnie śpiewa. Zresztą wciąż mu wypominam ten brak romantyczności, może niepotrzebnie...ale marzy mi się bukiet kwiatów dostarczony przez posłańca, choć tyle:)

Ale są też fajni . Opiszę Wam jak się mój kumpel oświadczał. Jest pilotem. Wziął pannę na lotnisko, daje pierścionek... a tu nadlatuje samolocik z transparentem \"Wyjdziesz za mnie? \" i jak tu się nie zgodzić ?

Gość lalineczka
abub---> tez bym tak chciała....eh:(

dziewczyny.... jakby nie patrzec po co jesteście ze swoimi "kochaniami"? w ostatnia sobote miałam dzien płaczaco-warczacy,chciałam lezec cały dzien i patrzec w sufit...co na to Moje kochanie?nie wyleciał z prezentami,pomysłami..tylko lezał kolo mnnie i czekał az sie dowie co sie stało.nawet moje burczace odp go nie zrazały,Za to go kocham..za cierpliwość i opanowanie bo czasami swoimi fochami innego bym zabiła na wejsciu:P:)

Gość obiaaaaddd
Wiecznie zdziwiona - i to jest uczucie, a nie kwiaty ,prezenty i tysiac pomysłów na minute.

Gość lalineczka
wiecznie zdziwiona--------> jedyny czas gdy możesz i powinnaś rozpieszczać faceta, to gdy umiera tzn, gdy ma katar;)

no i dokładnie tak zrobię:) kupie mu dzisiaj ulubiona gazetkę i połoze wczesniej do łózeczka(katar strasznie męczy:D:)najlepszym dla niego prezentem bedzie jak mu podam laptopa i sie usune na jakies dwie godzinki:)akurat dobry czas na małe SPA w łazience:)

wiecznie zdziwiona jest kobietą doświadczoną , lubię takie.

Gość envie***
hmm...nio ja tez bym chciała dostac tak bez okazji kwiatka...nie koniecznie z kwiaciarni...albo po prostu tak nabazgrana karteczke niby laurke... nio alee... moge chcieć..