Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skarbek1920

objawy ciazy??

Polecane posty

Gość skarbek1920

WITAM. OKRES SPÓŹNIA MI SIĘ 2 TYG A ZAWSZE MIAŁAM REGULARNY. TERAZ TO BOLI MI BRZUCH A DOKŁADNIE MACICA , JEST TO BÓL CHWILOWY PRZEWAŻNIE RANO I W NOCY. SPODZIEWAŁAM SIĘ ZE TO OKRES LECZ NIC NIE MAM. Z NARZECZONYM WSPÓŁŻYJE W MIARĘ SYSTEMATYCZNIE CO DRUGI TRZECI DZIEŃ Z PREZERWATYWA. JEDNAK NIGDY NAM NIE PĘKŁA , NIE BYŁO WPADKI. STARALIŚMY UWAŻAĆ. JAK MYŚLICIE CZY TO MOŻE BYĆ CIĄŻA?? PLANUJE KUPIĆ TEST ALE TO NIE DAJE GWARANCJI A DO GINEKOLOGA TO MUSZE CZEKAĆ KILKA DNI. POMÓŻCIE MI!!

dlaczego uwazasz ze nie daje gwarancjii ? gdybys robila przed spodziewana sie miesiaczka to by nie wyszedl ..

Gość skarbek1920
NO A SPÓŹNIA MI SIĘ 2 TYG TAKŻE TERAZ JAKBYM SPRAWDZIŁA TO JEST WIĘKSZA PEWNOŚĆ IZ WYNIK TESTU GWARANTUJE??

no pewnie .. 2 krechy juz moga wyjsc 2 dni po spodziewanej miesiaczce :D wiec kup lepiej 2 testy

Gość skarbek1920
ALE JAK MYŚLISZ ZE JESTEM W CIĄŻY?? WIESZ CHCE SIĘ JAKOŚ PRZYGOTOWAĆ A NIE WIEM CZY PRZYPADKIEM NIE PRZESADZAM

no 2 tygodnie to bardzo duze spoznienie .. sadze ze raczej jestes .. a chcialabys byc w tej ciazy ?? ja 2 dni po spodziewanym okresie zrobilam test ,, staralam sie o dzidzie i za 1 razem sie udalo ..

Gość skarbek1920
KOCHAM DZIECI PRACUJE JAKO OPIEKUNKA ALE NIE CHCIAŁABYM JESZCZE TERAZ ZAJŚĆ W CIĄŻĘ. WOLE Z TYM POCZEKAĆ. DZIĘKI ZA POMOC

;] zrob najlepiej test,, mozesz nawet po poludniu .. bo 2 tyg to duze spoznienie wiec wyjdzie napewno